המשנה לראש הממשלה ושר הפנים, סילבן שלום הגיע היום (ב’) לוועדת הפנים והגנת הסביבה לסקירה על פעילות משרדו: "בדיוק היום אני מציין 23 שנים בכנסת. הערב נעבור את הכיווץ הסופי כשמנהל התכנון עובר לאוצר. אין ספק שזה לא דבר פשוט למשרד ולמחוזות עצמם. מנהל השלטון מקומי נשאר תחתינו למרות שהייתה דרישה שגם זה יעבור לאוצר, אין בזה היגיון". עוד אמר כי "המחוזות ישתנו דרמטית – חלק גדול מפעולתם עסק בתכנון ובניה ומנהל המחוז יכול היה לראות תמונה רחבה יותר, מה שלא יהיה היום. ראשי המחוזות עומדים אל מול הלא נודע. אנחנו שומרים על ראש פתוח, אך המחוזות לא נקבעו סתם, אלא מרצון לבזר. המודל הקודם היה הנכון והמעבר לאוצר מחייב דיון מחדש".
חברת הכנסת תמר זנדברג (מרצ) העירה: "העברת הסמכויות היא שיבוש סדרי ממשל. רוצים לייעל אבל יוצרים בלגן. האם נתתם תחזיות למשמעויות המהלך? חשכו עיניי מהסמכויות שיועברו הלילה משר הפנים לשר האוצר". השר שלום השיב: "אמרנו את הדברים והכנסנו מספר שינויים משמעותיים שיאפשרו נגישות משרד הפנים בגופים השונים".
ח"כ דני עטר (המחנה הציוני): "במסגרת הדרישה לוויתורים קואליציוניים, יש לוותר גם על העברת הסמכויות הזו. אין בה שום היגיון ועוד לא מאוחר". הוא ביקש לשים דגש על סוגיית חניות נכים, גמלאים ונשים בהיריון. "אנחנו כמדינה מפגרים בה מאוד".
ח"כ אורי מקלב (יהדות התורה): העברת מנהל התכנון תפגע באזרחים. אם מעבירים את הוועדות המחוזיות אני לא רואה איך זה עובד בשטח. יש הרבה לעשות בשיפור השירות של מנהל האוכלוסין ובנושא גובה האגרות". על כך השיב השר שלום כי בכוונתו לפתוח לשכות אוכלוסין נוספות לשיפור השירות"
לאחר דברים אלו, מנה השר את האתגרים העיקריים: על רפורמת הארנונה אמר כי הנושא נמצא בעדיפות עליונה וכי "העלאת עדכון לא תהיה חובה". היו"ר, ח"כ דוד אמסלם העיר כי "הנושא בבעיה, כאילו רק עכשיו קמה המדינה". השר שלום הוסיף ואמר כי "יש מקום לשינוי חשיבה לטובת צדק חלוקתי אם ע"י העברה טריטוריאלית של שטחים בין רשויות או חלוקת הכנסות שונה. אפעל להפחתת הרגולציה על השלטון המקומי, לקידום הרפורמה ברישוי עסקים, פיתוח ההון האנושי ברשויות המקומיות באמצעות קורסים של צוערים בשלטון המקומי ועוד". בנושא חופי הרחצה, הבהיר כי יעשה הכול "לאפשר גישה חופשית לחופים שהם משאב ציבורי וכי "נבחנת האפשרות לרכישת כיסאות מיוחדים לנכים שיאפשרו גישתם למים". היו"ר ח"כ אמסלם: "תצטרך לתת הדעת בנושא המענקים לעיריות שנותנות שירות לכלל האזרחים, לשקול לשפות אותן". השר שלום השיב: "המטרה לאפשר נגישות ואותם ישובים זכו בכך שיש להם נגישות. הם גם גובים כסף רב מהזכיינים. זה מתחיל פה וממשיך בפארקים שרשויות מבקשות להגביל הכניסה אליהם, בגני חיות וכך הלאה".
בהתייחסו לאגף לעדות דתיות, הנותן שירות לכל העדות הלא יהודיות "שאף אותו רצו לקחת מאתנו", גינה השר שלום את האירוע בכנסיית הלחם והדגים, "שהיה אירוע נורא והיום. עוד באותו בוקר הצעתי עזרה גם במימון ותקציב, אך עד לרגע זה לא קיבלנו פנייה".
בהציגו את סך הדרישות לתקציב הרשויות המקומיות המסתכמות ל-1.5 מיליארד, סיפר השר שלום כי ראש עיריית ירושלים הגיע אליו עם דרישות של שני מיליארד שקל לנגישות מבנים וכי אושרו לו רק 20 מיליון מענק למימון הנגשת מבני ציבור ברשויות. הוא התייחס לשחיקת מענק האיזון: "מ-2002 יש לנו כ- 23% גידול באוכלוסייה לעומת מענקי האיזון שגדלו בפחות מ-5%. ראיתי היום בישיבת קבינט הדיור איך מוותרים תוך שניות על 2 מיליארד שקל הכנסות מקרקע. זה לא הגיוני ולא סביר".
בנושא העובדים הזרים אמר כי התנגד להעלאת המכסה לעובדים זרים שאושרה היום. "עובדים ישראלים לא יבואו אם לא ישלמו. הגדלת המכסה תדיר את האוכלוסיות המוחלשות. כיום יש 73,500 עובדים זרים רובם בסיעוד. כמות העובדים הזרים הלא חוקיים – 150,000 לכן, זה תמיד על חשבון כוח האדם בארץ".
ביחס לטיפול בהסתננות, אמר כי "בחודשיים האחרונים נכנסו 41 מסתננים. מרגע פסילת בג"צ את החוק, יש ירידה בנתוני היציאה ב 2014- 6414 ובחצי השנה האחרונה רק 1437".
ביחס למאגר הביומטרי אמר השר שלום: "הייתי צריך לקבל החלטה תוך שבועיים וביקרו אותי על הארכת הפיילוט בתוך 9 חודשים. כל החלטה אחרת, כגון לחייב את כל האזרחים לביומטרי הייתה לא אחראית. קבעתי את המועד בגלל פגרה ודיוני התקציב אך אם נצליח להכריע קודם- אביא זאת לפני".
היו"ר ח"כ אמסלם ביקש מהשר שלום "לקרוא את ההמלצות מדיוני הוועדה ולהתניע את הפקידות. אנחנו נבדוק שיטתית כל 3 חודשים את העשייה ונפקח על כל ההחלטות".