אפי קפיטל מקדמת את עבודות ההריסה ופינוי השטח בשכונת נווה אור לאחר קבלת היתר הריסה למבני התעשייה הישנים. מדובר בקרקע של 35 דונם עליה כ-25 מבני תעשיה ישנים, שפינויים צפוי להיות מושלם בשבועות הקרובים.
פרויקט opark בשכונת נווה אור יכלול 400 יח"ד שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות, וכיום נמכרות בו דירות 4 חדרים החל מ-990,000 ש"ח ודירות 5 חדרים החל מ -1.110 מיליון ש"ח.
לדברי שייקה נפחא, סמנכ"ל חברת אפי קפיטל "לפי התכנית המקורית תכננו להתחיל בהריסה בשלב מאוחר יותר, עם קבלת ההיתר להתחלת הבניה. עקב הביקושים הגבוהים מצד רוכשים מאור עקיבא והסביבה המבינים את הפוטנציאל של הפרויקט, החלטנו לבנות את שלב א’ וב’ יחד, ולהרוס כבר עכשיו את כל המתחם כהכנה להתחלת הבניה".
פרויקט opark משווק על ידי חברת שניר המתמחה בשיווק פרויקטים למגורים גדולים, מסחר וקניונים. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, לכל הדירות בפרויקט מחסן צמוד וחניה צמודה. בצמוד לבניינים החברה מקימה פארק ירוק בשטח של 12 דונם עם מתקנים ומשחקים לתינוקות, לנוער ופינת ישיבה להורים. השכונה גובלת בקניון אורות ממזרח ושכונת הקוטג’ים היוקרתית גני אור מדרום. השכונה נמצאת מרחק הליכה ממרכז העיר.