ויקטורי סופרמרקטים קיבלה המלצת קנייה מלאומי פרטנרס. מחיר היעד עודכן ל-28 שקל למניה, אפסייד של 18% על מחיר השוק, וההמלצה נותרה על "תשואת שוק".
בעקבות פרסום הדוחות הכספיים של רשת חנויות הדיסקאונט, אומרים בלאומי פרטנרס כי "ויקטורי פרסמה את תוצאותיה לרבעון הרביעי ולשנת 2014, אשר הצביעו על עליה בהכנסות שתורגמה לעליה בשיעור הרווח הנקי ברמה הרבעונית, ושמירה על הרווחיות התפעולית. החברה התמודדה מצוין עם השנה המאתגרת שהיתה בענף קמעונאות המזון.
"התוצאות השנתיות, כמו גם הרבעון הרביעי לשנת 2014, משקפות צמיחה דו ספרתית בפעילות החברה לעומת התקופה המקבילה אשתקד, תוך כדי שמירה על שיעור הרווחיות התפעולית בשנה מאוד קשה בענף המזון, בה המתחרות הציגו שחיקה ונאלצו לבצע התאמות לשוק. ויקטורי עמדה בתחזית פתיחת הסניפים שלה לשנה זו והיא עתידה לפתוח עוד סניף בחצי השנה הקרובה", הוסיפו בלאומי פרטנרס.