חברת הביו-פארמה הישראלית כיטוב פארמה, יוצאת היום (יום ד’) לגיוס של 9 מיליון ₪ בבורסה בתל אביב. החברה נמצאת בעיצומו של ניסוי קליני שלב III בתרופת הדגל שלה, KIT-302, תרופת קומבינציה אשר מטפלות במחלות של לחץ דם ודלקת פרקים ניוונית, תוך הפחתה של תופעת הלוואי העיקרית (עליה בלחץ דם) בנטילת התרופות הקיימות לטיפול במחלות אלו כיום. התרופה אושרה לניסוי בשלב המתקדם לפי מתווה ייחודי על ידי ה- FDA.

 

תוצאות ביניים של הניסוי צפויות להתקבל עד הרבעון השלישי של 2015, כאשר הגשת NDA (בקשה לאישור לשיווק של התרופה) ל - FDA צפויה בתחילת 2016.

 

החברה תנסה לגייס 9 מיליון שקל. כל יחידה בהנפקה תכלול אלף מניות, במחיר של 4.35 למניה, יחד עם 600 כתבי אופציה (סדרה 3) ללא תשלום. מחיר המימוש של האופציות הוא 3.86 ש"ח עד ליום 9 במאי 2015 ו- 8.00 ש"ח מיום 10 במאי 2015 ועד לתום תקופת המימוש, 30 בספטמבר 2015. סה"כ מחיר המניה האפקטיבי בהנפקה הוא 3.87 ₪ למניה, הנחה של כ- 2% על מחיר הסגירה של מניית החברה בבורסה בתל אביב אמש.

 

החברה הודיעה כי ככל שהנפקה זו תושלם בהצלחה, היא מתחייבת שלא לפרסם דוח הצעת מדף נוסף עד לפרסום תוצאות ביניים של הניסוי הקליני שלב III.

 

נזכיר כי באפריל 2014, חתמה כיטוב הסכם עם דקסל פארמה לשיתוף פעולה אסטרטגי, במסגרתו תפתח דקסל עבור כיטוב את התרופה, בתמורה לתשלומים במזומן ובמניות. בנוסף, דקסל תשלם לכיטוב 500 אלף דולר תמורת זכות ראשונים לניהול מו"מ עם החברה בקשר למוצר. כמו כן, החברה תבצע ניסויי פיילוט PK (ניסוי שמטרתו להוכיח כי ריכוז התרופה בדם שקול לריכוז המתקבל במתן של שתי התרופות הקיימות בנפרד) באמצעות דקסל במרכז הרפואי איכילוב בתל אביב. ניסוי הפיילוט צפוי להתחיל בתחילת הרבעון השני 2015. תוצאות ניסוי הפיילוט צפויות להתקבל בחברה עד הרבעון השלישי 2015.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש