חברת קליקסופטוור הודיעה היום (א’) על מינויה של טניה עמר לסמנכ"לית שיווק גלובלי בקליקסופטוור. במסגרת תפקידה, תהיה עמר אחראית על התווייתה ויישומה של אסטרטגיית השיווק של מוצרי קליקסופטוור המסורתיים ופתרונות הענן, ניהול ובניית צבר ההזמנות וחיזוקו, תמיכה בשותפויות האסטרטגיות, שיווק דיגיטלי והובלת צוות השיווק ברחבי העולם.
עמר היא בעלת ניסיון של למעלה מ-20 שנה בתפקידי ניהול שיווק ופיתוח עסקי בחברות טכנולוגיה. לפני הצטרפותה לקליקסופטוור, שימשה עמר כסגנית נשיא לשיווק בינלאומי בחברת מג’יק תוכנה, שם התוותה את האסטרטגיה השיווקית של החברה והובילה את יישומה בפועל. לפני כן שימשה בתפקידי ניהול שיווק בכירים בחברות נייס סיסטמס, קומברס, קרן ההון סיכון JVP וחברת האנרגיה הגרעינית הצרפתית Cogema.
עמר היא בעלת תואר שני בכלכלה ומנהל עסקים מאוניברסיטת דופיין בפאריס. במקביל לעבודתה, היא משמשת מאז 2006 כדירקטורית בעמותת גבהים המסייעת בשילובם של עולים חדשים משכילים בשוק העבודה בישראל. עמר עלתה לישראל מצרפת בשנת 1997.