אליום מדיקל מודיעה כי נחתם הסכם הפצה אסטרטגי בין החברה לבין אקספנקו מדיקל, להפצה בלעדית של הסטנטים האורולוגים והבילייארים וכן של המוצרים לתיקון ליקויים ברצפת האגן של החברה, ברוסיה.

 

הסכם ההפצה הינו בלעדי ויהיה בתוקף לתקופה של 5 שנים החל ממועד קבלת האישורים הרגולטורים למכירת המוצרים ברוסיה, הליך אשר להערכת החברה צפוי להסתיים במהלך שנת 2016. במסגרת ההסכם, התחייבה אקספנקו לרכישה של מוצרי הסטנטים האורולוגים והבילייארים וכן של המוצרים לתיקון ליקויים ברצפת האגן של אליום בהיקף מצטבר של כ- 48 מיליון שקלים לפחות, על פני תקופה של 5 שנים כאמור, ובהתאם ליעדים מינימאליים שנתיים שנקבעו.

 

כמו כן, אקספנקו התחייבה לפעול לקבלת האישורים הרגולטורים הנדרשים למכירה ברוסיה כאשר העלויות הכרוכות בכך, אשר נאמדות בסך של כ-30 אלף דולר, יחולו על הצדדים בחלקים שווים. בנוסף, התחייבה אקספנקו לנקוט בפעולות שיווק ומכירה על פי תוכנית שנתית אשר תתואם עם החברה וכן לקיים סדנאות הדרכה עבור רופאים אשר יעשו שימוש במוצרים.

 

למיטב ידיעתה של אליום, אקספנקו הינה חברת להפצת מכשור רפואי אשר הוקמה בשנת 2001, ומתמחה בין היתר בהפצת מכשירים ומוצרים לתחומי אורולוגיה, גינקולוגיה, קרדיו, אונקולוגיה, גסטרואנטרולוגיה וניתוחי בטן פולשניים, ניתוחי כבד ומוצרים לטיפול בפגמים בעמוד השדרה. בין המוצרים שאקספנקו מפיצה נכללים מוצרים של חברות מובילות עולמיות בתחום הציוד הרפואי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    מספר נקודות שיש לשים עליהם דגש |22|

    1. הסכם ההפצה יהיה בתוקף החל ממועד קבלת האישורים הרגולטורים למכירת המוצרים ברוסיה, הליך אשר להערכת החברה צפוי להסתיים במהלך שנת 2016 כלומר מעל שנה צריך להמתין לקבלת ה אישורים עד שההסכם יכנס לתוקף 2. בהסכם נקבעו יעדי מכירות מינימאליים שנתיים לפיהם המפיץ התחייב לרכוש מהחברה מוצרים על פני כל התקופה לפחות - 48 מיליון ש"ח, על פי יעדי מכירות מינימאלים על בסיס שנתי, שהוגדרו בהסכם. ככל שהמפיץ לא יעמוד ביעדי המכירות המינימאליים שנקבעו, החברה תהא רשאית, בהתאם לבחירתה הבלעדית, להביא לביטולו של הסכם ההפצה או לבטל את הבלעדיות במוצרים שנקבעה על פיו, בתנאים שנקבעו בהסכם ההפצה. כלומר ההתחייבות היא על הנייר ( אין כאן קאש מאני אורגינל )לא מכרת ההסכם מבוטל או הבלעדיות הצלחות למחזיקים |12||135|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • GuyCom
    • 10/02/2015 10:27
  • 1
    התחייבות רוסית שוות פחות מברזיל

    ושל סרי לנקה אין שום משמעות חוץ מ30 אלף דולר על החברה ההסכם כדי לגייס לחברה ולמחוק את המשקיעים

    • גבי
    • 10/02/2015 10:08