חברת קמטק הודיעה היום (ב’) על קבלת הזמנה על תנאי מחברת Bay Area Circuits, למערכת Gryphon. ההזמנה תהפוך לרשמית עם השלמה מוצלחת של תהליך בחינת המערכת. זוהי ההזמנה המסחרית הראשונה למערכת Gryphon בעקבות סיום מוצלח של תהליך בדיקה, המהווה אבן דרך עבור החברה.
מערכת Gryphon מספקת תהליך אחוד מקצה-לקצה אשר נועד להחליף את השיטה המסורתית להדפסת מסכות ההלחמה הנעשה כחלק מייצור מעגלים מודפסים (PCB). מערכת Gryphon מאיצה את הייצור, לצד שיפור מהותי באמינות ובתפוקות התהליך.
מערכת Gryphon הותקנה במפעל של הלקוח בקליפורניה ופועלת כעת בסביבת ייצור. חברת Bay Area Circuits עושה שימוש ב- Gryphon בעיקר בתהליך ההשמה של מסכת הלחמה, הנעשה כחלק תהליך ייצור של מעגלים מודפסים.
רפי עמית, יו"ר ומנכ"ל קמטק, אמר כי "זהו הישג מסחרי חשוב עבור Gryphon, המציין את ההזמנה וההתקנה הראשונה של המערכת אצל לקוח. Bay Area Circuits היא חברה חדשנית, אשר חותרת תמיד לשיפור תהליך הייצור והשירותים ללקוחותיה, והזמנה זו הינה הצבעת אמון בפתרון שלנו. התחלה של התקנות מסחריות אצל לקוחות מעידה על כך כי המערכת מתחילה לקבל הכרה בשוק, ואנו צופים התקנות נוספות אצל לקוחות בחודשים הקרובים".
ד"ר בועז ניצן, סגן נשיא ומנהל חטיבת הזרקת דיו בתלת מימד (FIT) בקמטק, אמר: "פריצת הדרך הטכנולוגית הגלומה ב- Gryphon מציעה התאמה גבוהה, מחזור ייצור קצר, שיפור משמעותי בתפוקה ותהליך ייצור ידידותי לסביבה. FIT, טכנולוגיית הזרקת דיו בתלת מימד של קמטק, מציעה תהליך חדשני המקדם דיגיטציה בייצור מעגלים מודפסים, ונותן מענה לתקנים והדרישות המחמירים בתעשיית המעגלים המודפסים".
סטיבן גרסיה, נשיא Bay Area Circuits, אמר: "אנו רואים ב- Gryphon פריצת דרך בתהליך ייצור מעגלים מודפסים. התרשמנו מהתוצאות הטובות שהתקבלו במבחנים מוקדמים של המערכת וכעת אנו מפעילים מערכת ברצפת הייצור שלנו. אנו צופים החזר מהיר על ההשקעה באמצעות קיצור תהליך הייצור, צמצום בכ"א הנדרש, כמות פסולת אפסית ודיוק משופר. יתר על כן, אנו מאמינים שהדפסה תלת מימדית של מסכות הלחמה במעגלים מודפסים אף תאפשר לנו להציע ללקוחותינו מוצרים מוגמרים באיכות גבוהה יותר".