צ’ק פוינט הישראלית, הנסחרת בנאסדק בניו יורק, דיווחה היום (ה’) על תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2014 כולה. מהדוחות ששחררה החברה, עולה כי הרווח הנקי על בסיס GAAP שרשמה ברבעון הרביעי הסתכם ב-186 מיליון דולר, זאת לעומת רווח נקי GAAP בהיקף של 194 מיליון דולר עליו דיווחה ברבעון המקביל בשנת 2013. הרווח למניה מדוללת עמד על 0.98$, לעומת 0.99$ במקביל.
כמו כן, עולה מהדוחות כי סך ההכנסות של צ’ק פוינט ברבעון הרביעי של 2014 הסתכם בכ-421 מיליון דולר - גידול של 9% לעומת הכנסות של 387 מיליון דולר ברבעון המקביל. סה"כ הכנסות שנתיות הסתכמו בכ-1.5 מיליארד דולר, המהווים גידול שנתי של 7%.
במקביל, הודיעה צ’ק פוינט כי היא מרחיבה ב-50% את תכנית הרכישה החוזרת למניות החברה. בשנת 2014, ביצעה החברה רכישה חוזרת של כ-11.2 מיליון מניות בסכום כולל של כ-765 מיליון דולר, המייצגים רכישה עצמית ממוצעת של 191 מיליון דולר לרבעון.
היום הודיעה החברה כי מועצת המנהלים שלה אישרה כאמור העמקה והרחבה של תכנית הרכישה החוזרת המתמשכת של החברה. על פי התכנית המעודכנת, שתיכנס לתוקף באופן מיידי, צ’ק פוינט מוסמכת להגדיל את הרכישה החוזרת הרבעונית של מניותיה ב-25% עד 250 מיליון דולר, ואת התכנית הכוללת ב-50% לסך של 1.5 מיליארד דולר.