כחודשיים לאחר ניסיון ההנפקה הכושל בוול סטריט, מודיעה אדמה כי דירקטוריון החברה אישר היום (ג’) ביצוע הנפקה פרטית של אגרות חוב למשקיעים מסווגים וכן למספר משקיעים לא מסווגים אשר מספרם לא יעלה על 35, בדרך של הרחבת סדרת אגרות חוב קיימת (סדרה ב’) שהנפיקה החברה, וכן הנפקת כתבי אופציה שאינם סחירים, המירים לאגרות חוב סדרה ב’ של החברה.

 

אגרות החוב סדרה ב’ וכתבי האופציה יוצעו בחבילות, כאשר אגרות החוב תונפקנה באמצעות מכרז על מחיר היחידה, ובגין כתבי האופציה המוצעים עמן, לא תשולם תמורה נוספת. כתבי האופציה יהיו ניתנים למימוש עד ליום 10 במאי, 2015. תנאי אגרות החוב המונפקות וכן תנאי אגרות החוב שתנבענה ממימוש כתבי האופציה יהיו זהים לתנאי אגרות החוב הקיימות.

 

היקף ההנפקה הכולל של אגרות החוב וכתבי האופציה המוצעים הינו עד כ-600 מיליון ש"ח (כ-150 מיליון דולר), מתוכם כ-400 מיליון ש"ח אגרות חוב סדרה ב’ יוקצו במסגרת ההנפקה; וכתבי האופציה יהיו ניתנים למימוש לכ-200 מיליון ש"ח נוספים. תמורת ההנפקה תשמש למיחזור חוב קיים.

 

במקביל, פרסמה מעלות דוח דירוג לפיו ניתן דירוג ’-ilAA’ לאדמה להנפקת איגרות חוב בהיקף של עד 600 מיליון ש"ח ע.נ. בחברת הדירוג מציינים כי כספי ההנפקה מיועדים למיחזור חוב. מעלות מוסיפים כי החברה ממשיכה לפעול במטרה להשלים את עסקת רכישת החברות מ-China National Agriculture Corporation, בעלת השליטה בחברה, ובוחנת אלטרנטיבות שונות למימונה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש