צ’ק קאפ הודיעה היום על מינויים של שני דירקטורים שיצטרפו לדירקטוריון החברה בעקבות ובכפוף להשלמת הצעת ראשונה של מניות החברה לציבור (IPO). בכפוף להשלמת הנפקת מניות החברה לציבור, יובל ינאי וסטיבן ג’יי הנלי יצטרפו לדירקטוריון החברה.

 

גיא ניב, מנכ"ל צ’ק קאפ, מסר: "אנו שמחים להודיע על הצטרפותם של יובל ינאי וסטיב הנלי לדירקטוריון החברה בכפוף ולאחר השלמת הנפקה ראשונית של מניות החברה לציבור. הצטרפותם מהווה תוספת רבת ערך לצוות שלנו, והניסיון המקצועי שלהם בפיתוח אסטרטגי, ניהול פיננסי וניסויים קליניים יסייע למצב את החברה לקראת הבאת הטכנולוגיה לאבחון מוקדם של סרטן המעי הגס, שהינה בעלת פוטנציאל להשפיע על חייהם של מיליוני אנשים באמצעות הגברת ההיענות להמלצות הסקירה המוקדמת ולאבחון המחלה".

 

יובל ינאי הינו מנהל בכיר, שמביא עימו לצ’ק קאפ ניסיון של למעלה מ-25 שנים בתפקידים שונים. משנת 2005 ועד שנת 2014 מר ינאי כיהן כסמנכ"ל בכיר וסמנכ"ל כספים בגיוון אמג’ינג, המפתחת ומייצרת מוצרים לאבחון הנראות וגילוי מחלות של מערכת העיכול (נמכרה ל-Covidien תמורת כמיליארד דולר בשנת 2014). במהלך תקופת כהונתו בגיוון אימג’ינג הוא היה אחראי בין השאר על תכנון אסטרטגי, וניהול מחלקות הכספים, החשבות וטכנולוגיית מידע.

 

בנוסף, מאוקטובר 2000 ועד אוגוסט 2005 ינאי כיהן כסמנכ"ל בכיר וסמנכ"ל כספים בכור תעשיות, אחת מחברות האחזקה הגדולות בישראל. קודם לכן מאפריל 1998 ועד ספטמבר 2000 מר ינאי כיהן כסמנכ"ל בכיר וסמנכ"ל כספים בחברת נייס סיסטמס. ינאי מכהן כדירקטור חיצוני בחברת Macrocure, הנסחרת בנאסד"ק. כמו כן, ינאי מכהן כיום כיו"ר הדירקטוריון של חברת Endobetix וכדירקטור בחברות Efranat ו-CompuLAB. ינאי הינו בוגר תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה מאוניברסיטת ת"א.

 

סטיבן ג’יי הנלי הינו מומחה עולמי שניהל חברות תרופות וציוד רפואי גדולות שסך הכנסותיהן עולה על מיליארד דולר. כנשיא חטיבת Covidien plc’s Imaging Solutions הוא הוביל ארגון רב תחומי שכלל מכירות, שיווק, לוגיסטיקה, ייצור ומחקר ופיתוח. הניסיון הבינלאומי של הנלי כולל הרחבת צוותי מכירות של מספר רב של מוצרים חדשים בתחום התרופות ומכשירים רפואיים במזרח אירופה, סין ואמריקה הלטינית. הנלי מכהן כיום כמייסד ומנכ"ל חברת MediBeacon, חברה לאבחון אופטי. כמו כן, האנלי מכהן כיו"ר דירקטוריון חברת Daya CNS ובוועדה המייעצת לחברת Kogent Surgical. להנלי תואר ראשון ושני במנהל עסקים מאוניברסיטת Marquette.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש