נקסט ג’ן מודיעה הבוקר (ה’) על תוצאות הנפקת המניות שערכה החברה אתמול. על פי תוצאות המכרז יוקצו ל-13 מזמינים 8,475 יחידות הכוללות כ-8.48 מיליון מניות. סך כל התמורה המיידית ברוטו שתקבל החברה בגין ההנפקה תעמוד על 1.69 מיליון ש"ח.

 

המחיר ליחידה אשר נקבע במרכז הינו 0.2 ש"ח, המחיר המינימלי למניה. ניירות הערך הוצעו לציבור ב- 7,500 יחידות בדרך של הצעה אחידה במכרז על מחיר היחידה, כשהרכב כל יחידה ומחירה המינימאלי עומד על 200 ש"ח ל-1,000 מניות החברה.

 

בעלי העניין בחברה, קפיטל פוינט, רון בנצור דירקטור בחברה ומנכ"ל חברת קריקס, ודרור עצמון, הודיעו על כוונתם לקחת חלק בגיוס ולהזמין בין 3250 ל 4000 יחידות, בהיקף של בין 650 אלף ₪ ל 800 אלף ₪.

 

נקסט ג’ן מחזיקה בחברת דרמיפסור העוסקת בפיתוח תרופות לטיפול טופיקלי (משחתי) במחלות עור. בניסוי שלב IIb שערכה דרמיפסור, המוצר נמצא בטוח לשימוש בבני אדם וכן יעיל יותר מהפלסיבו ומדייבונקס, התרופה המובילה בשוק.

 

הניסוי המתקדם שלב II/III במוצר DPS-101 מתוכנן להתחיל ברבעון הראשון של 2015, ומטרתו להוכיח כי שימוש במשחת ה DPS-101 משפר את נגעי הפסוריאזיס למצב של "נקי" או "כמעט נקי" באופן משמעותי סטאטיסטי טוב יותר מפלסיבו וברמה שאינה פחותה מדייבונקס, התרופה המובילה כיום. הניסוי יכלול כ- 400 חולים שיחולקו ל-3 קבוצות: 200 חולים יטופלו ב- 101, DPS 100 חולים יטופלו בדייבונקס ו 100 חולים ישמשו כביקורת ויטופלו בפלסיבו. העלות המוערכת לביצוע הניסוי בלבד היא כ- 2.5 מיליון דולר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש