רות’ קפיטל מעלים את מחיר היעד של מניית רדהיל ביופארמה ל-27.5 דולר ומותירים המלצת קנייה.

 

סקוט הנרי, אנליסט ברות’ קפיטל, מותיר את המלצת הקנייה על מניית רדהיל ביופארמה אך מעלה את מחיר היעד ל-27.5 דולר ממחיר קודם של 25 דולר. מחיר היעד המעודכן מייצג פוטנציאל לאפסייד של 150% לעומת מחיר המניה כעת.

 

רות’ ממליצים לעקוב אחר המניה ב-2015. לחברה שלוש תרכובות GI בשלב מאוחר, בעלי זרזים קליניים רבים. רות’ מאמינים כי RHB-105 עשוי לפרוץ לשוק בעצמה בעזרת נתונים קליניים הצפויים ברבעון השני של 2015. הנרי מציין כי הגורם העיקרי להעלאת מחיר היעד הוא RHB-105.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    עדיין מסוכנת לטעמי

    ולא מתאימה לפרופיל ההשקעות. מלבד זה הכסף נמצא, לתפיסתי, במקום אטרקטיבי בהרבה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יוקין
    • 17/12/2014 20:23
  • 4
    ברור שתרופה לכאב ראש היא לא

    בלוקבאסטר ( מה עוד שיש לה תחרות בתרופה ) , אבל חברה צעירה ועניה שמשוועת למזומנים כדי להשלים את שאר הצנרת ......תקבל את המליונים בשמחה . כמו כן ידוע שהתרופה לקוליטיס עשויה להיות הרב-מכר שלהם ( בגלל חומרת המחלה וחשיבות התרופה) . כך או כך , אני חושב שכדאי לך כבר להכין כמה זוזים כדי לרכוש רדהיל |31| ( בזמנך החופשי כמובן ) לו"ז התרופות מתחיל להיות צפוף .....|32| הכל כמובן נאמר בחיוך ואין בדברים המלצה מכל סוג .
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • isaac2
    • 17/12/2014 20:09
  • 3
    איזק- כל התרופות מלבד הקוליטיס לא

    יתנו מכירות מרשימות. זה אומר המנכל (אם אני זוכר ברעיון לגלובס- תעשה חיפוש). מה שטוב ברדהיל זה שיש להם מוצרים בשלב מתקדם שיתנו את הלחם- והקוליטיס יכול לתת את החמאה. אבל אל תבנה על מכירות של מאות מליונים במוצרים האלה|12|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יוקין
    • 17/12/2014 19:34
  • 2
    |35| RHB - 103 נגד מיגרנה

    פישפשתי ומצאתי שכבר בדצמבר 2012 הגישה רדהיל בקשה לאישור שיווק התרופה ( ל- FDA ) הבקשה נעשתה בהליך מקוצר ( כי התרופה מוכרת ומאושרת , חומר בשם Triptan ) , אין לה כל צורך להוכיח יעילות קלינית , לעניות דעתי אם אין שיבושים בתכנית , הרי שממש בקרוב ינתן האישור .... הגירסה של רדהיל ( דפים קטנים ומסיסים שנמסים בפה כהרף עין ) נוחה ונעימה לשימוש והשפעתה מהירה מאד ( כי התרופה המסיסה חודרת מהר אל מחזור הדם ) בעולם כולו הדרישה לתרופה זו מגיע לכמה מליארדי $ בשנה ( מרק בעלת הפטנט איבדה אותו מזמן ) כך שרדהיל עשויה לזכות בנתח שוק יפה מאד .
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • isaac2
    • 17/12/2014 19:23
  • 1
    |4||64||12| אני מקווה שב-2015 ....

    הם יקיימו חלק מההבטחות ...... הרי זה כל הכיף אצלה .....היא הולכת בדרכי קיצור ......כדי להביא תוצאות עוד לפני שנזדקן או נתרושש ( מה שיבוא קודם ) |31|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • isaac2
    • 17/12/2014 18:54