גדעון תדמור, יור נאוויטס<br>קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל
גדעון תדמור, יור נאוויטס קרדיט: פלאש90, יונתן זינדל

גדעון תדמור, יו"ר דלק קידוחים, אומר בראיון לגלובס TV בוועידת ישראל לעסקים 2014 שבשנה הבאה תתקבל החלטת ההשקעה הגדולה ביותר בתולדות מדינת ישראל - והוא מתכוון לעסקת יצוא הגז מ"לוויתן".

 

"תקופת הבחירות שנחתה עלינו כרעם ביום בהיר מייצרת פוטנציאל של תזוזה במערכת הפוליטית, תקופה שבה לא יקרה הרבה... אבל הפרויקטים שלנו - פיתוח ’לוויתן’ והרחבת ’תמר’ - הם פרויקטים לאומיים קריטיים למשק הישראלי. הם מנוע צמיחה מרכזי במשק הישראלי", אומר תדמור.

 

תדמור התייחס לסוגיית הפיקוח על מחירי הגז שמנסה לקדם יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ אבישי ברוורמן, ואמר: "הגל הפופוליסטי הזה שהניץ - אני מקווה שהוא יעבור. נעשה הכל כדי לפתח את הפרויקטים האלה. אני מקווה שהשכל הישר ינצח. אנחנו צריכים ודאות בנוגע לפיקוח על המחירים, כי המחירים כאן הם מהנמוכים בעולם. אני מקווה שנעבור את תקופת האי-ודאות הזו. כולם בדעה שפיקוח הוא דבר רע ולא נחוץ".

 

מה ענה תדמור כשנשאל מדוע פרויקט "לוויתן" מגמגם ומתי לדעתו יבשילו 2 העסקאות הגדולות ביותר בתולדות המדינה? צפו בסרטון המצורף.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 4
    אחת החברות הטובות כמו שיכון ובינוי

    מדיניות חלוקת רווחים בן הטובות שיש כאמור כמו שיכון ובינוי קניית הנייר בתמיכה ומכירה בהתנגדות למי שעוקב מניבה תשואות יפות וכפולות מהתשואה השנתית
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • assis
    • 07/12/2014 21:56
  • 1
    המסקנה העיקרית תמר של ישראמקו

    יוצאת מכל הסיפור ללא פגע! וזה הכי חשוב ומעודד למשקיעי יואל כמוני. השאר לוייתן דולפין תנין לא מעניין בכלל. הכי חשוב שישראמקו לא תפגע.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • פלדיום
    • 07/12/2014 21:07