חברת ביי2 נטוורקס (לשעבר נטקס) מודיעה היום (ד’) כי היא מרחיבה את פעילותה בתחום ה- eCommerce, ומשיקה פעילות חדשה בתחום הפארם.

 

הפעילות החדשה מושקת תחת המותג buy2pharm (ניתן להיכנס לאתר גם דרך הכתובת: http://www.buy2.co.il/c/buy2pharm) ומאפשרת רכישה online של אלפי פריטים בתחומי הפארם והקוסמטיקה, אשר מרחיבים את היצע המוצרים באתרי הקבוצה בשיעור ניכר.

 

הפעילות, מושתת על הטכנולוגיות של החברה, בסיס המשתמשים הרחב של החברה ועל התקשרויות עם גורמים מתמחים בתחום הפארם.

 

תחום הפארם הינו אחד מהתחומים הצומחים בעולם ה-eCommerce בארה"ב ובמדינות נוספות, ובהתאם, למיטב הערכת החברה, כניסתה לתחום זה תגדיל את היקף פעילותה בתחום המסחר האלקטרוני.

 

BUY2 נחשב עפ"י מדדים חיצוניים, לאחד מאתרי ה-eCommerce המובילים בישראל. קבוצת BUY2 כוללת מגוון אתרים ושירותים שביניהם BUY2USA, המאפשר לייבא מוצרים ביבוא אישי מארה"ב, BUY2FLY, בתחום התיירות, אתר גרופי הפונה לציבור הדתי, דיל היום ואתרי מותגים עצמאיים. לאחרונה, הוערך שוק המסחר האלקטרוני הרלבנטי בישראל, ע"י גורמים חיצוניים, בכ-900 מיליון ₪ בשנה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 8
    האתר היחיד שאני קונה בו ומאמין לו זה ביי2

    כל הכבוד להם יודעים לתת שירות

    • לירון מ
    • 21/11/2014 21:08
  • 7
    buy2 we love u

    • bro
    • 19/11/2014 23:20
  • 6
    מסכים

    האתר היחיד שבאמת שווה לקנות בו בישראל זה ביי2. יצא לי לקנות מהם הרבה מאוד דברים ובכולם הייתי מאוד מרוצה. פעם אחת היתה לי בעיה עם איזה ספק שמכר שם והם טיפלו בי כמו שאני לא רגיל בארץ הקטנה שלנו - נתנו לי שירות 10. שמח לשמוע שהם נכנסים גם לתחום הפארם - ויעצרו את השחיטה במחירים שקורעים לנו את הכיס היום בכל הרשתות.

    • אמיר
    • 19/11/2014 20:04
  • 5
    במכרזים ידוע שלא תקבל את ההצעה

    הנמוכה או קרובה אליה אבל ברוב המקומות תקבל מחיר של מתחת למחיר שוק. קניתי בית שלם כך מוואלה שופס עם שירות פגז ומוצרים מיבואן רשמי. הקופונים באינטרנט זה בזבוז כסף רובם זה לא משהו שאתה צריך או תכננת לקנות. מה שכן בבי2 קניתי לא מעט בגדים מחול דרך אמזון והשירות שלהם וגם ציוד לסלולר במחירים טובים ובעיקר שילוח מהיר, שזה לא פחות חשוב מאיביי או האתרים הסיניים שאתה יכול להתקע גם חודשיים שלושה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דובי
    • 19/11/2014 14:57
  • 4
    בנוסף מנסיון האישי שלי ב"קופונים",

    חייב לציין שב ביי2 לא יצא לי לקנות המווון זמן, ואני קונה 2-3 בשבוע כל מיני שוברים ומוצרים יכול לשתף שלפני מספר רגעים ממש, חוויתי עמם מקרה לא נעים בלשון המעטה רציתי להציע מחיר בקניית IROBOT כ"ש מחיר מינימום 2299 שח להצעה, האזנתי 2333 ועברתי לדף של פרטי אשראי, לא הספקתי למצמץ, כבר התקשרה אלי נציגה והתחילה את הסיפור קורע לב: המחיר בשוק = 2600 בערך, אבל לנו יש מבצע ואחרי הנחה מיוחדת ! תקלב אותו ב.............. 2560 שח - WOW לצערי, כל המחירי מינימום להצעה, ממש אבל ממש לא רלוונטיים, הם נועדו למטרה אחת בלבד - למשוך תשומת ליבי ולגרום לי לאזין פרטי התקשרות כדי לחייג אלי ולהכניס לי... ככל הנראה, על מישהו זה עובד |30| אך |9| אלי
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ENERGI3ER
    • 19/11/2014 13:09
  • 3
    כל הכבוד להם - צעדים נכונים - תוזילו לנו!!!!

    • TOMER
    • 19/11/2014 13:08
  • 2
    אם באמת הייתה פה צרכנות נבונה

    אז הייתי חושב שמהלך של לונג על נטקס ושורט על המשביר הוא מהלך חכם, אבל התרבות פה היא לבזבז את מיכל הדלק שלך כדי ללכת לקנות משהו ביקר יותר ולקנח באיזה בית קפה שמוכר לך הפוך ב20 שקל.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • עדי312
    • 19/11/2014 12:56
  • 1
    האתר נראה פגז והמחירים מעולים

    http://www.buy2.co.il/c/buy2pharm

    • מאמין גדול
    • 19/11/2014 12:54