אפריקה ישראל נכסים מדווחת היום (ד’) על תוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי ולתשעת החודשים הראשונים של שנת 2014. במקביל, הודיעה הבוקר החברה כי אושר הסכם ביצוע עבודות בפרויקט הקמת בניינים ברומניה על ידי חברת הבת דניה רום.
מהדוחות עולה כי הרווח הנקי של החברה ברבעון השלישי הסתכם ב-131.4 מיליון שקל, לעומת רווח נקי של 106.6 מיליון שקל שרשמה אפריקה נכסים ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי של החברה (מאוחד) בתשעת החודשים הראשונים של שנת 2014 הסתכם בסך של כ-262.8 מיליון ש"ח, לעומת רווח נקי בסך של כ-126.9 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה.
כמו כן, מדווחת אפריקה נכסים על הכנסות רבעוניות של כ-100.9 מיליון שקל, זאת לעומת הכנסות של 90.4 מיליון שקל שנרשמו ברבעון המקביל בשנת 2013. הכנסות מהשכרת והפעלת נכסים הסתכמו ברבעון השלישי בכ-101 מיליון ש"ח, לעומת כ-90.4 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.
נכון ל-30 בספטמבר 2014, סך הנכסים של אפריקה נכסים מסתכם ב-7.5 מיליארד ש"ח.