מחר (יום ה’), יימשכו העיצומים בשירות התעסוקה, וייכנסו ליומם ה-11. כל לשכות התעסוקה ברחבי הארץ תהיינה סגורות לקבלת קהל מלבד לשכת התעסוקה בערד אשר תפתח בין השעות 10:00-12:00, על מנת להקל את מצוקת המפוטרים החדשים ממפעל המגבות "ערד", ולהמשיך בתהליך רישומם.

 

כאמור, עובדי שירות התעסוקה מוחים על המחסור החמור בכוח-אדם, התנהלות חד-צדדית של ההנהלה וכוונתה לסגור חלק מסניפי השירות– דבר שיפגע בנגישות השירות לציבור. יודגש כי זכויותיהם של דורשי העבודה ישמרו ולא תהיה פגיעה בתשלומי הקצבאות כולל דמי אבטלה והבטחת הכנסה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    אין להם מה לדאוג...

    ברגע שהלשכה בשביתה זה כאילו שהם חתמו והכסף ישולם. חתמתי פעמיים בעברי ככה שאני מכיר טוב את הנהלים |13|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ORI24
    • 29/10/2014 16:10
  • 2
    מי צריך אותם בעידן של היום???....

    שכל חיופשי העבודה נעשים דרך האינטרנט וכל העבודות העלובות מגיעות רק ללשכה. אנשים הולכים לשם רק בגלל הכסף כי הם חייבים בגלל ביטוח לאומי. חבורה של אוכלי חינם שכבר באחד מסיימת את העבודה ועד 16:00הם מחממים את הכסא או בטח הולכים לבית לפני. זה פשוט פשע להחזיק אותם בעידן של היום!!
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ORI24
    • 29/10/2014 16:09
  • 1
    האנשים לא מיגיעים אבל היה כתוב שהזכ

    שהזכויות שלהם תשמרנה. מאד מקווה מכירה אנשים שחותמים בשרות התעסוקה
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אקוש
    • 29/10/2014 16:06