חברת אביסרור משה ובניו זכתה ב- 2 מכרזים של רשות מקרקעי ישראל להקמת 116 יחידות דיור נוספות בעיר בסך הכל.
במכרז הראשון זכתה החברה בהקמתן של 72 יחידות דיור בבנייה רוויה בשכונת נווה זאב בבאר שבע, תמורת סכום של כ- 7.3 מיליון שקל. הזכייה מגלמת מחיר של כ- 200 אלף שקל ליחידה, כולל הוצאות פיתוח. שטח המגרש בו זכתה החברה משתרע על פני כ- 2 דונם. זה הפרויקט השני של אביסרור בשכונת נווה זאב, בה היא בונה כבר את פרויקט היוקרה מדורגי אביסרור.
במכרז השני זכתה החברה במגרש המשתרע על שטח של כ- 3 דונם עליו יוקמו 44 יחידות דיור גם הן בבנייה רוויה בשכונת רמות הרכס בעיר. סכום הזכייה כ- 2.5 מיליון שקל כשהזכייה מגלמת מחיר של כ- 180 אלף שקל ליחידה, כולל הוצאות פיתוח.
הפרויקטים שיבנו יצטרפו ל-5 פרויקטים נוספים של החברה בבאר שבע: פרויקט הדגל מגדלי אביסרור בשדרות רגר, פרויקט מדורגי אביסרור בנווה זאב החדשה, פרויקט נופי אביסרור ופרויקט פנינת אביסרור בשכונת נווה מנחם ופרויקט רמת אביסרור בשכונת רמות. בסך הכל עם הזכייה במכרזים החדשים חברת אביסרור תהיה אחראית להקמתן של כ- 700 יחידות דיור בבאר שבע בלבד שהן, על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, כ- 50% מכלל יחידות הדיור שנמצאות בבניה פעילה בעיר. בסך הכל חברת אביסרור אחראית להקמתן של כ- 3000 יחידות דיור בכל רחבי הארץ.
ג’קי אביסרור, סמנכ"ל בחברת אביסרור משה ובניו: "אנו שמחים להמשיך לבנות את באר שבע. הביקושים לרכוש דירה בבאר שבע משפיעים גם על תנופת הבנייה בעיר שבמהלך השנים מתפתחת וגדלה, בין היתר גם בגלל עיר הבה"דים. חברת אביסרור בונה כבר 5 פרויקטים בעיר ואנו בהחלט מרגישים את העלייה בביקוש לצד הצורך להמשיך לשווק עוד יחידות דיור בעיר".