ההסתדרות הינה הארגון היציג בקרב עובדי מפעל טכנולוגיית להבים B.T.L, כך הודיע אשר שמואלי, יו"ר ההסתדרות במרחב גליל מערבי למנכ"ל החברה, איגור קרפובינסקי. מההסתדרות נמסר כי מהלך ההתארגנות קרם עור וגידים לאור רצונם של העובדים להסדיר את תנאי עבודתם ולהבטיח את ביטחונם התעסוקתי.

 

מפעל טכנולוגיית להבים עוסק בייצור להבי מנועי סילון עבור תעשיית התעופה והחלל כמו גם ייצור להבים לתעשיית טורבינות הגז. המפעל שנקרא בעברו "להבי ישקר" נוסד על ידי היזם והתעשיין סטף ורטהיימר ונמכר במאי האחרון לחברת פראט אנד ויטני האמריקאית.

 

במכתב שנשלח למנכ"ל המפעל יחד עם טפסי ההצטרפות של העובדים , הודיע אשר שמואלי, יו"ר ההסתדרות במרחב גליל מערבי למנכ"ל המפעל, כי ההסתדרות הינה הארגון היציג בקרב עובדי המפעל וקרא לו לתאם פגישה, על מנת לפתוח בתהליך ההידברות ולהגיע להסכמות שיעוגנו בהסכם קיבוצי.

 

מוועד הפעולה של מפעל טכנולוגיית להבים L.T.B, הוסיפו: "שינויים שעבר המפעל בחודשים האחרונים ובכללם השליטה באחזקותיו, הביאה אותנו העובדים לפעול להבטחת עתידנו. אנו מקווים שההנהלה תכבד את רצוננו, ותשב יחד עם ההסתדרות והעובדים למשא ומתן על מנת לגבש הסכם קיבוצי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש