חברת פרטנר הינה חברת תקשורת המספקת מגוון רחב של שירותי תקשורת, ניידת, נייחת ושירות אינטרנט. בינואר השנה עברה החברה לשליטת קבוצת סבן שרכש כ- 30% מהחברה מידיו של איש העסקים אילן בן דב שנקלע לקשיים, נכון להיום אילן בן דב מחזיק כ- 13% ממניות החברה לאחר שמכר כ- 3% מהם בשוק בחודש האחרון.

 

ניתוח טכני

 

בגרף המצורף לסקירה ניתן לראות הנסיגה האחרונה במחיר המניה מאזורי השיא השנתיים סביב 3,500 לאזור רמות מחיר של 3,050 שהם השיא האחרון שנפרץ בתחילת החודש שעבר. המימושים האחרונים שנעו בין רמות מחירים של 30.8-31.6 ₪ למניה הביאו לנסיגה האחרונה במחיר, שכן הקונים רצו אפסייד מסוים מול מחיר השוק.

 

טכנית, המניה ביצעה נסיגה לאחר המהלך העולה האחרון ונבלמה ברמת התמיכה סביב 3,050 נקודות. גם האינדיקטורים הטכניים עברו אוורור מסוים וגם משם ניתן לראות שהמניה מכינה את המהלך הבא. סוחרים שמחפשים אפשרות כניסה יכולים להיכנס סביב רמות המחירים הנוכחיים עם סטופ ברור מתחת ל 3,000 נקודות, נעילה מעל הגבוה האחרון סביב 3,500 תיתן איתות חיובי נוסף לעבר רמות מחיר גבוהות יותר ויעד ל 3,800 ו- 4,000 נקודות.

 

 

פרטנר – גרף יומי

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש