שניידר אלקטריק, מובילה עולמית בניהול אנרגיה, הודיעה כי למעלה מ-350 אלף אנשים השתתפו בקורסים של האוניברסיטה ללימודי אנרגיה. משניידר אלקטריק ישראל נמסר כי עד כה השתתפו 180 מקצוענים ישראלים בקורסים שונים של האוניברסיטה.

 

אוניברסיטת האנרגיה של שניידר אלקטריק (Energy University) מציעה ללא תשלום יותר מ-200 קורסים מקצועיים באינטרנט, העוסקים בנושאי התייעלות אנרגטית ומרכזי נתונים. הקורסים המקוונים מיועדים לאנשי מקצוע מתחום האנרגיה, אשר מעוניינים להתמקצע בתחום התמחותם ולשפר את היעילות האנרגטית בארגונם. מאז הקמתה בשנת 2006 העניקה האוניברסיטה ללימודי אנרגיה יותר מ-500,000 קורסים ב-12 שפות לאנשי מקצוע ב-165 מדינות שונות. תכניות הלימוד זכו לאישורים והמלצות של יותר מעשרים חברות אנרגיה גלובליות.

 

סוזאן הרטמן, מנהלת תכניות גלובליות להשכלה, שניידר אלקטריק: "האוניברסיטה ללימודי אנרגיה מוכיחה עצמה כמיזם מוצלח ביותר, בעודה מאפשרת לנו לסייע לאנשי מקצוע בכל העולם לקבל החלטות מושכלות יותר בנושאים המשפיעים על תעשיית האנרגיה כיום. אנו נרגשים לנוכח התרומה הגדולה שהקורסים שלנו מעניקים לאנשי מקצוע בכל העולם, ושמחים על הזדמנויות הצמיחה שקיימות בגישור על הפער החינוכי בתחום האנרגיה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש