קבוצת חנן מור סיימה את הרבעון השלישי של שנת 2013 עם רווח נקי של 9.2 מיליון שקל, ורווח של 4.2 מיליון שקל בסיכום תשעת החודשים הראשונים של השנה. הכנסות החברה הסתכמו ב-110 מיליון שקל, והן משקפות הכרה בהכנסות ממסירת 78 יחידות דיור.

 

הרווח הגולמי הסתכם ב-18.8 מיליון שקל, והוא כולל הפרשה של כ-2 מיליון שקל בגין התדיינות מול שלטונות מע"מ. בנטרול ההפרשה, משקף הרווח הגולמי שולי רווח של כ-19%.

 

הקבוצה מסרה עד כה השנה 78 יחידות דיור בפרויקטים ברמלה ובנס ציונה. כמו כן נכון ליום זה, החלו מסירות בשני בניינים בפרויקט ברחובות וקיים צפי למסור בניין נוסף בנס ציונה ובניין נוסף במצליח. לפי נתוני החברה סך המסירות הצפויות השנה יגיע לכ- 200 יחידות דיור.

 

עוד עולה מהדו"חות, כי מתחילת השנה מכרה הקבוצה 111 יחידות דיור בהיקף כספי כולל של 140 מיליון שקל (לא כולל מע"מ).

 

חנן מור, יו"ר הקבוצה ציין, כי "שנת 2013 צפויה להיות שנת שיא בפעילות החברה, וכי צפוי שנמסור במהלך השנה כולה כ-200 יח"ד שכבר נמכרו". הר

 

לאחרונה זכתה קבוצת חנן מור במכרז לרכישת קרקע בעיר חריש למטרות מסחר ומשרדים. הקבוצה תקים שטחי מסחר של כ-8,000 מ"ר . בהקשר זה אמר עוד חנן מור, כי "סימנו בקבוצה את העיר חריש כבעלת פוטנציאל עסקי גדול, ואנו צפויים להשיק בקרוב את המכירות בפרויקט המגורים שכולל כ-280 יח"ד. ביחד עם הזכייה האחרונה, אנו מחזיקים בעיר בכ-13 אלף מ"ר שטחי מסחר, אותם בכוונתו לשווק לשוכרים המובילים במשק".

 

הקבוצה ממשיכה לשמור על איתנות פיננסית גבוהה. בסוף הרבעון השלישי, מחזיקה החברה מזומנים בהיקף של כ-54 מיליון שקל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש