עשרות קונים הסתערו על מבצע המכירות של פרויקט "אור בבלי" במשרדי חברת ענבל אור ביום שישי האחרון ורכשו 24 דירות בפרויקט היוקרה שמקימה החברה בשכונת בבלי בת"א.
עיקר הקונים היו זוגות צעירים, ותושבי ערים מחוץ לת"א שניצלו את המבצע כדי לעבור מהפריפריה לשכונת היוקרה הנחשקת בצפונה של ת"א ובנגישות גבוהה הן למרכז ת"א ולנתיבי איילון והן לפארק הירקון.
במסגרת המבצע שיימשך כל השבוע, מציעה ענבל אור, דירות בוטיק של שני חדרים עם מרפסת וחנייה פרטית במחיר של כ- 1.49 מיליון ש"ח בלבד, ודירת בוטיק + של שלושה חדרים עם מרפסת וחנייה פרטית, במחיר של כ-1.97 מיליון ש"ח בלבד.
אור מציינת כי: "ההסתערות על מבצע המכירות שלנו מוכיחה כי ישנו ביקוש גדול בשוק לדירות בוטיק קטנות במעטפת היוקרתית שאנו מציעים בפרויקט "אור בבלי".
שינוי תמהיל הדירות במגדל המזרחי של הפרוייקט, שנעשה בברכת גורמי התכנון המקצועיים בעיריית ת"א הוכיח את עצמו- וזה כבר מקבל ביטוי גם בעלייה הניכרת בגרף המכירות"