בעלי הקרקע עליה מקימה ענבל אור את פרוייקט היוקרה "אור בבלי", האריכו את האופציה של אור על הקרקע – שאמורה הייתה להסתיים בתחילת החודש, לתקופה נוספת.
ענבל אור מסרה כי "בניגוד לשמועות שמפיצים כל מיני אינטרסנטים אנחנו רואים כיצד הפרוייקט הייחודי הזה קורם אור וגידים ואין לנו ספק כי "אור בבלי" יביא הרבה נחת וגם רווח לרוכשים, לחברה ולבעלי הקרקע".
"כל מי שמצוי בענף הנדל"ן בתל אביב, מבין שהאינטרסנטים השונים הגבירו בימים האחרונים את ההכפשות והניסיונות לפגוע בפרויקט,ובי אישית, בתקווה שהאופציה לא תוארך." אמרה אור והדגישה כי התכנון והעיצוב הייחודיים של הפרוייקט על חטיבת הקרקע הטובה ביותר בעיר, יחד עם הקמפיין הפרסומי וירידי המכירות מניבים את התוצאות הרצויות. "זה נכון שהפרסומים והשמועות שמפיצים מתחרים מקשים עלינו את העבודה אבל כידוע – זה ממש לא חדש לנו. כל אחד מ-21 הפרויקטים שלנו "זכה" לכותרות שהסבירו למה הוא לא יקום ולא יהיה, והנה – 8 מהפרויקטים האלה כבר מאוכלסים והאחרים מתקדמים כמתוכנן" אמרה ענבל אור והדגישה "הקנאה וצרות העין הפכו כבר מזמן לתופעה שראויה למחקר פסיכולוגי. הם ימשיכו להשמיץ ואני אמשיך ליזום ולבנות פרוייקטים לרווחת הרוכשים שלי"