הכנסות קבוצת אלוני חץ ברבעון הסתכמו בכ- 174 מיליון ש"ח, לעומת כ- 168 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד. הכנסות הקבוצה מדמי שכירות וניהול נדל"ן להשקעה הסתכמו בכ- 123 מיליון ש"ח, גידול של כ- 4% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי ברבעון המיוחס לבעלי המניות של החברה הסתכם בכ- 43 מיליון ש"ח, בדומה לרבעון המקביל אשתקד.

 

תזרים המזומנים מפעילות שוטפת נמשכת ברבעון הסתכם בכ- 60.5 מיליון ש"ח בדומה לרבעון המקביל אשתקד אשר הסתכם בכ- 61 מיליון ש"ח. ההון העצמי של הקבוצה ליום המאזן הינו כ- 4.3 מיליארד ש"ח, לעומת כ-4.4 מיליארד ש"ח בתום שנת 2012. ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות של החברה ליום המאזן הינו כ- 3.3 מיליארד ש"ח, המשקף הון עצמי של 27.5 ש"ח למניה, לעומת כ- 3.4 מיליארד ש"ח, המשקף הון עצמי של 28.4 ש"ח למניה בתום שנת 2012.

 

דוחות סולו מורחב: החוב הפיננסי נטו הינו כ- 1.9 מיליארד ש"ח דומה לחוב בדצמבר 2012. שיעור החוב הפיננסי נטו למאזן הינו כ- 35.9% לעומת כ- 34.8% בדצמבר 2012. נכון לתום הרבעון לחברה מזומנים וקווי אשראי לא מנוצלים בסך של כ- 1.2 מיליארד ש"ח נכון לתום הרבעון יתרת הנכסים הלא משועבדים של החברה הייתה כ-2.9 מיליארד ש"ח, כמו כן לאמות נדל"ן לא משועבד בשווי של 4.8 מיליארד ש"ח.

 

דיבידנד: דירקטוריון החברה קבע כי בשנת 2013 בכוונת החברה לחלק דיבידנד של 0.88 ש"ח למניה, שישולם ב- 4 תשלומים רבעוניים של 22 אגורות למניה בתום כל רבעון קלנדרי החל מהרבעון הראשון של שנת 2013. בהתאם בחודש מאי 2013 הכריזה החברה על דיבידנד בגין הרבעון השני של שנת 2013 בסך 22 אגורות למניה (כ-26.5 מיליון ש"ח) אשר ישולם בחודש יוני 2013. דיבידנד זה מצטרף לדיבידנד שחולק באפריל 2013 בגין הרבעון הראשון בהיקף של כ- 26.5 מיליון ש"ח.

 

מר נתן חץ, מנכ"ל אלוני חץ מסר: "אנו שבעי רצון מתוצאות הרבעון ומהתוצאות שהציגו שלושת האחזקות העיקריות שלנו אמות, PSP ו- FCR. ברבעון זה התמקדנו בהשלמת בדיקות הנאותות לעסקת CARR ובהשלמת מערך ההסכמים הכולל אשר נחתם לפני כשבועיים. עם השלמתה של העסקה, אשר צפויה להיות במהלך הרבעון השלישי של השנה, CARR תהווה רגל רביעית משמעותית בקבוצה, אשר תרחיב ותגוון את פרוטפוליו ההשקעות שלנו."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש