בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא

הקיצוץ בתקציב הביטחון יהיה נמוך במיליארד שקלים מהתכנון ויעמוד על שלושה מיליארד שקלים - כך החליט ראש הממשלה הבוקר (ב’). ההערכות הן כי ההפרש - בשיעור של מיליארד שקלים מהתכנון המקורי - ימומן מהרזרבה של משרד האוצר, ולא מגזירות נוספות. אך קשה לראות כי התקציב יתנהל ללא גיבוי לשינויים שייערכו במהלך השנה, ולכן ייתכן כי החלטה זו תשתנה.

 

הפחתת הקיצוץ נובעת מהתקרבות בין שר האוצר, יאיר לפיד, ושר הבטחון, משה יעלון. השניים סיכמו להפחית את הקיצוץ, כדי שלא לפגוע במוכנות צה"ל. הקיצוץ יתפרס לאורך התכנית הרב-שנתית של צה"ל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    כמה נחמד - אבל משהו ששמעתי בגל"צ

    בפועל, כמו בכל שנת תקציב - יש חריגה מהתקציב! של מיליארדים אם התקציב 55 מיליארד בפועל 64 (מקומבינות כאלו ואחרות) אז על מי עובדים פה? כדי להראות לנו שגם בביטחון מקצצים? לא קונה בתקציב צריך לעמוד את המיסים לוקחים לי בפועל. יחי ההבדל הקטן
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • Adido
    • 13/05/2013 11:35