קרדיט: AdobeStock
קרדיט: AdobeStock

אבנר חיפושי נפט הינה שותפות מוגבלת שהוקמה לצורך ביצוע פעולות חיפוש והפקה של גז ונפט בישראל. החברה מחזיקה 15.62% ממאגר תמר שהחל להזרים גז לישראל בתחילת החודש לאחר 4 שנות פיתוח.

בגרף המצורף ניתן לראות את אזור ההתנגדות שבלם את המניה סביב רמה של 275 נקודות שהיא רמת השיא השנתי וסמוכה מאוד לרמת שיא כל הזמנים סביב 280 נקודות שנקבע בשנת 2010 ותחילת 2012.

 

בטווח הקצר המניה נבלמה בנמוכים השנתיים (2013) סביב 275-276 נקודות, רמה שבלמה את מחיר המניה מספר פעמים בשנה הנוכחית. שבירה של רמה זו יכולה להוציא תיקון עמוק יותר בנייר כשאזור של 238-240 נקודות הינה התמיכה הבאה שקיימת על גרף המחיר.

 

לא מעט אינדיקטורים טכניים נראים לא טוב בגרף היומי ורק מקבלים איתות שלילי בגרף השבועי, כך שתיקון עולה בטווח הקצר בהחלט יכול להגיע אולם ייתכן שהוא יהיה לטובת תיקון עמוק יותר בטווח המעט יותר ארוך.

 

 

אבנר - גרף יומי

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    סבלנות שם המשחק,עוד נגיע ליעדים של 300 ויותר

    • אבנר לא לפספס
    • 22/04/2013 19:03
  • 1
    בורסה הפכה לנדנדה שחקני אופציות

    במקום המשקיעים מסחר האופציות וטכני הרס כל חלקה בבורסה אפילו שיק בנקאי כמו אבנר |13|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • sasan
    • 22/04/2013 13:20