חברת הנדל"ן נתנאל גרופ העוסקת בייזום, תכנון והקמת פרויקטים למגורים בישראל הודיעה כי זכתה בקרקע להקמת 33 יחידות דיור במתחם ח-370 בעיר חולון. נתנאל זכתה בקרקע בתחום תהליך התמחרות מול 3 חברות נוספות, לאחר שהציעה סכום של כ-20 מיליון שקלים לשטח בגודל של 2.2 דונם המיועד להקמת בנין בן 12 קומות.

 

אריה נתנאל, יו"ר קבוצת נתנאל, מסר כי "מדובר בפרויקט ייחודי במתחם החדש בחולון לאור גודל הדירות המתפרסות על פני שטח של כ-132 מ"ר, ובנוסף מרפסת בגודל של 15 מ"ר. מתחם ח-370 נמצא בצמוד למתחם ח-300 בחולון ומכיל שטח של כ-170 דונם וכולל 1107 יח"ד בבנייה הרוויה בבניינים בני 6-12 קומות, 48 יח"ד צמודות קרקע, שטח לבנייני ציבור, שטח למבנה מסחרי ושטחים ציבוריים פתוחים". נתנאל התמודדה במכרז מול החברות סאדאב, ארמונות חן, וחברת תורג’מן.

 

במקביל מודיעה נתנאל על הקדמת תשלום אג"ח מסדרה ג’ בסך של כ-10 מיליון שקלים. לחברה יתרת ערך נקוב אג"ח בגין סדרה ג’ בסך של כ-37 מיליון שקלים שיוחזרו במועדן בשנים הבאות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש