חברת דונה החלה לשווק פרויקט מגורים חדש בשכונת אגמים החדשה באשקלון בשם דונה באגמים. הפרויקט יכלול 262 יחידות דיור בסך הכול ב-5 בניינים בני 5-4 קומות כל אחד, כאשר בשלב הראשון ישווקו 62 יחידות דיור בלבד.
תמהיל הדירות כולל דירות בנות 3, 4 ו-5 חדרים, עם מרפסות וכן דירות גן ופנטהאוזים. כבר בימים הראשונים, מאז תחילת השיווק, נרשמה התעניינות גדולה בפרויקט, שצפוי להתאכלס בעוד כשנתיים.
מהחברה נמסר כי בימים אלה מתקיימת מכירה מוקדמת (פריסייל) בפרויקט לדירות 3 ו-4 חדרים בלבד במחירים משתלמים. כך מחירה של דירת 3 חדרים, בשטח כ-80 מ"ר, עם מרפסת בשטח כ-11 מ"ר, הוא החל מ-697 אלף שקל; ומחירה של דירת 4 חדרים, בשטח כ-100 מ"ר, עם מרפסת בשטח כ-10 מ"ר, הוא החל מ-798 אלף שקל.
עוד נמסר מהחברה כי הפרויקט, שבנייתו תחל בשבועות הקרובים, ייבנה במפרט עשיר ויכלול אסלות תלויות עם מנגנון נסתר, אמבטיות אקריליות, דלתות פלקסבורד, תריסים חשמליים, חשמל תלת-פאזי, הכנה לקולנוע ביתי ועוד.
לדברי שמעון שי, מנהל השיווק של חברת דונה, "פרויקט דונה באגמים ממוקם בשכונה החדשה באשקלון – אגמים, שעתידה לכלול כ-6,000 יחידות דיור. רוכשי הדירות בפרויקט ייהנו מאגם גדול ומפארק פסטורלי ירוק העתיד לקום בהמשך, לצד מארג אורבאני הכולל שירותים קהילתיים וקרבה לכבישים מרכזיים. בחרנו לשלב בפרויקט תמהיל דירות שנותן מענה לזוגות ולמשפחות צעירות, יחד עם דירות גדולות יוקרתיות, המתאימות לקהל משפרי הדיור".