אטיוניטי , ספקית של פתרונות תוכנה לזמינות מידע, הודיעה היום על הרחבת נוכחותה ופוטנציאל השוק שלה ביפן, ועל חתימת הסכם הפצה עם חברת Insight Technology Inc. היפנית (ITI). הסכם השיווק וההפצה שנחתם, מקנה זכויות להפצה ביפן של פתרונות שכפול הנתונים המתקדמים וזוכי הפרסים של אטיוניטי, אשר נועדו לאפשר ביצועים גבוהים, בשילוב עם כלי מסד הנתונים של ITI ה- “InsightQube”.
"השותפות עם חברת Attunity הינה שותפות חשובה ואסטרטגית עבור ITI," אמר איצ’ירו אובאטה, מנכ"ל Insight Technology Inc.. "הסיבה העיקרית לכך הינה Big Data. הפיכת נתוני Big Data לזמינים הינה צורך קריטי עבור החברות המובילות כיום ביפן ובכל העולם, אך הנגשתו וניהולו באופן יעיל ומהיר לצורך ביצוע ניתוחים אנליטיים והתאוששות מקריסה (disaster recovery) הינה אתגר מתמשך. תוכנת שכפול הנתונים של אטיוניטי המאפשרת ביצועים גבוהים עונה על הצורך בטיפול בצוואר הבקבוק הגדול שנוצר כתוצאה מהעברת נתוני Big Data, תומכת בסביבות נתונים הטרוגניים ומאפשרת איסוף ואחסון יעיל של נתוני Big Data למחסן הנתונים של “InsightQube” כדי לתת מענה לצרכים קריטיים של עסקים."
"יפן, הכלכלה השלישית בגודלה בעולם, מהווה הזדמנות מצויינת ויוצאת דופן עבורנו להמשיך ולהרחיב את פעילותנו באמצעות Attunity Replicate, פתרון הדגל שלנו בתחום שכפול הנתונים, המהווה את אחד ממנועי הצלחתנו בארה"ב ובאירופה", אמר שמעון אלון, יו"ר ומנכ"ל אטיוניטי. "השותפות עם ITI תאפשר לאטיוניטי להרחיב את בסיס הלקוחות ואת הפיזור הגיאוגרפי שלה. השימוש ב- Attunity Replicate לטעינת מידע ל- “InsightQube”, יאפשר ללקוחות לממש באופן מיידי את הערך הטמון בנתוני ה- Big Data של הארגון ולשפר את היתרון התחרותי שלהם."