החל מיום ראשון: שביתה כללית בתע"ש. זאת בעקבות אי תשלום משכורות לעובדים. העובדים יקיימו כבר ממחר צעדים ארגוניים. העובדים יקיימו מחר בכלל מפעלי תע"ש ברחבי המדינה אספות הסברה החל משעה 09:30. כמו כן, העובדים יפסיקו שני ניסויים חשובים מתוכננים לגורמי חוץ. בנוסף העובדים מודיעים כי החל ממחר לא יעבדו במשמרת שנייה ושלישית ולא יעבדו שעות נוספות.
העובדים טוענים כי במהלך המו"מ שנועד להבטיח את זכויות העובדים במקרה שהממשלה תחליט להפריט את החברה, הכניס משרד האוצר עז בדמות שינוי מבני בחברה גם אם לא תופרט. מדובר בשינוי מבני שיוביל לסגירת שני מפעלים רווחיים בתע"ש ועל כך נתגלתה מחלוקת.
יו"ר האגף לאיגוד מקצועי בהסתדרות, אבי ניסנקורן אומר היום: "מבחינת ההסתדרות אי תשלום שכר היא חציית קו אדום ששום מחלוקת במו"מ לא יכולה להצדיק אותו".
יו"ר ארגון העובדים של תע"ש, איציק יהודה אומר היום: "בכל פעם שהעובדים מעלים השגות במו"מ, משרד האוצר מונע מהם את המשכורות ולהביא אוכל הביתה. מדובר בחציית קו אדום".