עובדי "כללית שירותי הנדסה" שבבעלות קופ"ח כללית אשר התאגדו בהסתדרות לפני כ- 11 חודשים, יקיימו מחר אסיפת עובדים. מדובר באסיפת אזהרה לפני החרפת הצעדים הארגוניים אליה יגיעו עובדים מכל השלוחות בביה"ח ברחבי הארץ. ב"כללית שירותי הנדסה" מועסקים כ- 230 עובדים כטכנאים ומנהלי המחשוב של קופ"ח כללית המתחזקים את כלל המכשור והמחשוב של קופת החולים. כתוצאה מאסיפת העובדים יתכנו שיבושים בתיקוני המכשירים ברפואיים בקופת החולים ובביה"ח הקשורים לקופ"ח כללית.

 

אסיפת העובדים תתקיים בכניסה למשרדי החברה ברחוב יוני נתניהו באור יהודה החל מהשעה 08:30 בבוקר. כתב/צלם מוזמנים לסקר.

 

לאחר שהעובדים התאגדו בהסתדרות והוקם ועד פעולה, ההנהלה וההסתדרות החלו לנהל הידברות. כתוצאה מסחבת במו"מ מצד ההנהלה, המו"מ הגיע לידי מבוי סתום. העובדים טוענים כי קיימת שחיקה בשכרם ופגיעה ושינויים חד צדדים מטעם ההנהלה בנוגע לתנאי העסקתם. כמו כן שההנהלה מבצעת מעקבים אחר העובדים לרבות הצמדתGPS למכשירים הניידים. בנוסף העובדים טוענים כי בכוונת ההנהלה להפריט את המערך של המוקד הטלפוני. שכן עד היום קיים טכנאי-כונן שברגע שמכשיר מתקלקל בביה"ח או בקופה"ח הוא שולח טכנאי לתקן את המכשיר.

 

ההסתדרות הכריזה על סכסוך עבודה לפני כארבעה חודשים ומאז ההנהלה ממשיכה לקיים סחבת במו"מ ומציעה הצעה ריקה מתוכן וללא כל התפשרות מצידה בנוגע להסכם.

 

ראש חטיבת מוסדות הבריאות בהסתדרות, עדה קרמרסקי אומרת היום: "אנו קוראים להנהלה לחזור לשולחן מו"מ באופן מידי ואינטנסיבי להסדרת תנאי העסקתם של העובדים במסגרת הסכם קיבוצי ולהפסיק באופן מידי את הפעולות החד צדדיות שהיא נוקטת כלפי העובדים".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש