חברת בונוס ביו גרופ, חברת ביוטכנולוגיה אשר פיתחה טכנולוגיה חדשנית וייחודית, המאפשרת לגדל שתלי עצם אנושית חיה לצרכים רפואיים, מדווחת כי התקשרה היום בשני הסכמי הקצעה פרטית וגייסה סך של כ-4 מיליון ₪. העסקה התבצעה בשער של 48 אגורות למניה שהיה גבוה ממחיר הנעילה אמש (26.6), שעמד על 47 אגורות למניה. המניות שהוקצו לשני המשקיעים הפרטיים יהיו חסומות לתקופה של שנתיים.

 

סך הכול יוקצו לשני המשקיעים כאמור 8,199,476 מניות רגילות המהוות 6.27% מהון המניות המונפק ומזכויות ההצבעה בחברה ו- 4.35% בדילול מלא.

 

ד"ר שי מרצקי, מנכ"ל חברת בונוס ביו גרופ ציין היום כי תמורת ההנפקה מיועדת להאצת כניסת החברה לניסויים קליניים בבני אדם, במגוון של אפליקציות אורטופדיות ודנטאליות בהן יושתלו במטופלים שתלי עצם אנושיים חיים, המכילים מגוון סוגים של תאים וכלי דם , בצורה המרחבית הנדרשת להשלמת החסר בעצם. מקורם של שתלי העצם של בונוס ביו גרופ , בדגימה של תאים אנושיים שיילקחו קודם לכן מגופו של המטופל עצמו, בכדי להגדיל את הסיכוי להצלחה בקליטת השתל ולהפחית את הסיכון לדחיית השתל.

 

מהות העסקה: על פי תנאי ההסכם הראשון תקצה החברה למשקיע הראשון, בהקצאה פרטית, 6,116,143 מניות רגילות ללא ערך נקוב של החברה, תמורת סך של 2,935,749 ש"ח. על פי תנאי ההסכם השני תקצה החברה למשקיע השני, בהקצאה פרטית, 2,083,333 מניות רגילות ללא ערך נקוב של החברה, תמורת סך של 1,000,000 ש"ח .

 

המחיר שנקבע בשני ההסכמים כאמור הינו 48 אגורות לכל מניה רגילה בחברה. יצוין, כי מחיר זה עולה באגורה על שער הנעילה של המניה בבורסה ביום 26 ביוני, 2012, בו נחתמה העסקה. בגין המניות המוקצות ישלמו המשקיעים כאמור סך כולל של כ- 3,935,749 ש"ח . המניות המוקצות תהיינה בעלות זכויות זהות למניות הרגילות האחרות הקיימות בהונה של החברה, ותהיינה חסומות לתקופה של שנתיים, עד ליום 30 ביוני 2014 .

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש