נוחי דנקנר<br>קרדיט: פלאש90
נוחי דנקנר קרדיט: פלאש90

 כלל תעשיות מקבוצת IDB, מפרסמת היום את דוחותיה הכספיים לרבעון ראשון 2012: מדווחת על רבעון רווחי נוסף, בו הסתכם הרווח הנקי ב-15 מ’ ש"ח ,לעומת כ-41 מ’ ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.

 

ב- 20.5.12 הודיעה אידיבי פתוח, המחזיקה כ- 60.45% מהון המניות של כלל תעשיות, על חתימת הסכם למכירת עיקר החזקותיה בחברה לקבוצת ACCESS INDUSTRIES, לפי שווי חברה של 2.55 מיליארד ש"ח.

 

השלמת העסקה צפויה עד ליום 30 ביוני 2012 ובכל מקרה לא יאוחר מיום 30 בספטמבר 2012.

 

נמשכת הפעילות מול הגופים הרגולטוריים והגורמים המממנים לקידום עסקת משאב. המועד האחרון להשלמת העסקה הוארך עד ליום 15.8.12.

 

במידה ותושלם עסקת משאב, תקבל כת"ש תמורה משמעותית, בהיקף של כ- 1.3 מליארד ש"ח, ותרשום רווח נאה. כת"ש תישאר שותפה במשאב עם אחזקה של כ-20% ותיוותר עם פורטפוליו חברות מגוון בתחום התעשייה והמסחר (נייר חדרה, גולף, יפאורה, מנועי בית שמש) לצד חברות טכנולוגיות בעלות פוטנציאל להצפת ערך עתידי (כלל ביוטכנולוגיה, ג’ורדן ואלי, נובה, טיגו, אטרניטי ואינפיניטי). כתמיד, כת"ש מחוייבת ותמשיך לפעול להשאת ערך לבעלי מניותיה.

 

סך הנכסים של כת"ש והחברות המאוחדות הסתכם ברבעון הראשון בסך של כ- 10.9 מיליארד ש"ח, ההון המיוחס לבעלי המניות של כת"ש הסתכם בכ-2.1 מיליארד ש"ח וסך המזומנים בקופת כת"ש מסתכם ברבעון הראשון בכ-753 מיליון ש"ח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש