באסיפה כללית מיוחדת של בעלי המניות של חברת אורידיון מערכות בע"מ (SIX Swiss Exchange: ORIDN) שנערכה ביום 22 למאי 2012, אישרו בעלי המניות את הסכם המיזוג עם קובידיאן ישראל השקעות בע"מ ("קובידיאן") וקובידיאן אוסקר בע"מ, חברת בת בבעלות מלאה של קובידיאן, והצעות נוספות שהובאו לאישור בעלי המניות. סה"כ יוצגו באסיפה 6,934,348 מניות רגילות, ע"י כתבי הצבעה או ע"י בעלי המניות שנכחו עצמם באסיפה.

 

בעלי המניות אישרו את ההצעות הללו שהובאו לסדר היום:

 

1. ההסכם ותכנית המיזוג ע"י ובין אורידיון, קובידיאן וקובידיאן אוסקר בע"מ. כתוצאה מאישור המהלך, ובכפוף למילוי מספר תנאים הנדרשים לסגירת העסקה, תהפוך אורידיון לחברת בת בבעלות מלאה של קובידיאן, וכל מניה מונפקת ועומדת של אורידיון תומר לזכות לקבל 23 דולר במזומן ללא ריבית ובכפוף לניכוי כל מס הנדרש עפ"י חוק.

 

2. תשלום בונוס בסכום של 90,000 דולר לשנת המס 2011 למר אלן אדלר, יו"ר מועצת המנהלים ומנכ"ל אורידיון מערכות בע"מ.

 

3. תשלום בגין השינוי בשליטה בסך 1,000,000 דולר למר אלן אדלר במקום כל פיצויי עזיבה שהם עבורו מאורידיון או מקובידיאן. תשלום זה יהיה בכפוף לסגירת עסקת המיזוג.

 

4. תכניות האופציות של החברה לשנת 2011, כפי שתוקנה.

 

בחלוף תקופה של לפחות 30 יום כנדרש עפ"י חוק החברות בישראל ובכפוף למילוי תנאים מסויימים הנדרשים לסגירת העסקה עפ"י הסכם המיזוג, סגירת העסקה צפויה להתרחש ביום 26 ביוני 2012 או בסמוך לו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש