רווחי שותפות ברבעון הראשון של 2012 הסתכמו בסך של כ- 3,611 אלפי דולר, לעומת סך של כ- 12,865 אלפי דולר בתקופה במקבילה אשתקד. רשמה ברבעון הכנסות של 20.5 מיליון דולר לעומת 24.4 מיליון דולר במקביל אשתקד. הירידה בהכנסות וברווח בתקופת הדוח לעומת התקופה המקבילה אשתקד נובעת בעיקר מירידה משמעותית מתמשכת ביכולת הפקת הגז הטבעי ממאגר "מרי B" שהביאה לצמצום באספקת הגז הטבעי ללקוחות פרוייקט ים תטיס וכן מרישום הוצאות בגין היטל רווחי נפט וגז.
בכוונת מפעילת פרוייקט ים תטיס, חברת נובל (המפעילה) להפיק גז טבעי מהמאגר בקצב הפקה, אשר ישמר כושר הפקה מתמשך מהמאגר תוך שמירה על תקינות מתקני ההפקה של הפרוייקט. הכנסות בניכוי תמלוגים הסתכמו בתקופת הדוח בסך של כ- 20,599 אלפי דולר לעומת סך של כ- 24,423 אלפי דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הקיטון בהכנסות בניכוי תמלוגים נובע ברובו בעיקר מצמצום באספקת הגז הטבעי ללקוחות פרוייקט ים תטיס.
עלות הפקת הגז שנמכר כוללת את עלויות הפעלת פלטפורמת ההפקה ואת הוצאות הנהלת הפרוייקט. עלות הפקת הגז הסתכמה בתקופת הדוח לסך של כ- 2,757 אלפי דולר לעומת סך של כ- 1,760 אלפי דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הגידול נובע בעיקר מבדיקות טכניות של הבארות במאגר "מרי", מגידול בהוצאות בדיקה ותחזוקה שוטפת, הנובעות מהירידה ביכולת ההפקה ממאגר מרי B.
הוצאות חיפושי נפט וגז הסתכמו בתקופת הדוח לסך של כ- 6,492 אלפי דולר לעומת סך של כ- 1,069 אלפי דולר בתקופה המקבילה אשתקד. עיקר הגידול נובע מעלויות בסך של כ- 11.1 מיליון דולר (אשר כוללות הפרשה בגין עלויות צפויות לנטישת קידוח לויתן 2 בסך של כ- 6.8 מיליון דולר המתבססת על הערכת מפעילת פרוייקט לויתן לעלות תוכנית הנטישה בעלת ההסתברות הגבוהה ביותר להצלחה), ששימשו וישמשו לפעולות שונות, לרבות ניתור, בחינה ותכנון של חלופות לאטימה ונטישה של קידוח ההערכה "לויתן 2". גידול זה קוזז מתקבולים ומהכנסות לקבל מחברות הביטוח בסך של כ- 6 מליון דולר.