קבוצת גרנית הכרמל פרסמה היום (יום ד’) עדכון להצעת הרכש, שפורסמה לפני מספר שבועות, למניות חברת טמבור הנמצאת בשליטתה. לפי עדכון הצעת הרכש, מציעה גרנית הכרמל לרכוש את המניות במחיר של 6 ש"ח לכל מניה. מחיר הגבוה בכ- 14.28% מהמחיר שהוצע עם פרסום ההצעה וגבוה בכ-12% ממחיר המניה בסגירת המסחר אתמול. במקביל לעדכון מחיר הרכישה המוצע, האריכה החברה את תוקף הצעת הרכש כך שמועד הקיבול האחרון הינו יום שלישי ה-22/5.

 

גרנית הכרמל, המחזיקה כיום כ- 84% ממניות טמבור, מציעה לציבור מחזיקי המניות לרכוש את מלוא המניות המוחזקות בידי הציבור המהוות כ- 16% מהונה המונפק של טמבור. במידה ותענה הצעת הרכש במלואה, העלות הצפויה תסתכם בכ- 61 מיליון ש"ח. אם תושלם הצעת הרכש במלואה תהפוך חברת טמבור לחברה פרטית ותימחק מהמסחר. הצעת הרכש שפרסמה גרנית, אינה מותנת במחיקת טמבור מהמסחר בבורסה ולכן ייתכן כי גרנית תגדיל את שיעור אחזקתה בחברה גם אם הצעת הרכש לא תושלם במלואה.

 

גרנית הכרמל השקעות בע"מ הינה חברת אחזקות ציבורית הנמצאת בשליטת קבוצת עזריאלי (60%), בבעלותו של דוד עזריאלי. יו"ר גרנית הכרמל הוא מנחם עינן, מנכ"ל גרנית הכרמל הוא יוסף זינגר. השקעותיה של קבוצת גרנית הכרמל מתמקדים בארבעה תחומי פעילות עיקריים: שיווק תזקיקי נפט במתחמי תדלוק ושיווק תזקיקי נפט בשיווק ישיר – באמצעות חברת סונול וחברת סופרגז, צבע וגמר בנייה – באמצעות חברת טמבור , תחום המים והשפכים – באמצעות GES.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש