SGI- חברת המחשוב הטכני המיוצגת בישראל ע"י TNN טלקום מקבוצת רפק הבורסאית, הודיעה כי משרד ההגנה של ארה"ב (DoD) בחר במערכת HPC (מחשוב עתיר ביצועים) SGI ICE X כחלק מתוכנית חידוש מחשוב העל (HPCMP) שלו. זאת במטרה לספק משאבי מחשוב למעבדת המחקר של חיל האוויר (DSRC). ההסכם כולל גם מערכת אחסון וארבע שנים של תמיכה, בעסקה שהיקפה מוערך ביותר מ- 27.8 מיליון דולר.
ישראל וינמן, מנהל פעילות SGI ב- TNN טלקום, אומר כי פתרון המחשוב SGI ICE X שנבחר יאוכסן ב- 32 ארונות (M-racks) וכולל 73,728 ליבות של מעבדי Intel Xeon E5-2600 במהירות 2.6 גיגה-הרץ, עם ביצועי שיא תיאורטיים של יותר מ- 1.5 פטה-פלופ.
כחלק של הסכם ארוך שנים בחר משרד ההגנה גם במערך אחסון SGI InfiniteStorage, המספק 6.72 פטה-בייט אחסון ופועל על מערכת ניהול הקבצים SGI Lustre. SGI תספק גם שירותי תמיכה טכניים במשך ארבע שנים.