בבית ההשקעות של RBC מאמינים כי ציפיותיהם לאיזיצ’יפ למחצית הראשונה של השנה צופנים בתוכם חישוב ראוי לתיקוני המלאי אשר החלו ברבעון הרביעי של השנה שעברה.

 

האנליסט דניאל מירון מסביר כי הוא מצפה לתחילתה של ההשתקמות כבר ברבעון השני של השנה עם קפיצה משמעותית יותר במחצית השניה של השנה. מירון אומר כי השידרוגים המתמשכים של המפעילים , כדי לתמוך בגידול העצום של השימוש במידע ברשת, הם אשר יניעו את הביקושים למוצרים של איזיצ’יפ.

 

לרבעון הראשון מירון ממדל הכנסות של 15 מליון דולר עם רווח למניה של 24 סנט; הרווח הגבוהה מגיע מהצפי של RBC לכך שכ- 50% מההכנסות של המחצית הראשונה יגיעו מסיסקו מה שגם יעלה את הרווחיות השולית. לשנה כולה מירון צופה כי סיסקו ירכיבו כ- 40% מההכנסות כאשר במחצית השניה של השנה איזיצ’יפ יהנו מעליה משמעותית מה 4-NP אצל לקוחות נוספים.

 

ב- RBC אומרים כי מעבר לתוצאות הרבעוניות המשקיעים צפויים להתמקד במיצוב התחרותי של איזיצ’יפ, בפיתוח ה 5-NP ובקו המוצרים החדש אשר מפותח בקרית-גת. מירון מציין כי למרות ומוצר ה NPU שברודקום הכריזו עליו נראה כמקביל לפתרונות של איזיצ’יפ יש לזכור כי ה 4-NP מחזיק ב-5 מתוך 7 הלקוחות הגדולים בשוק כאשר השנים הנותרים מפתחים מוצר פנימי, RBC מאמינים כי תפיסה זו של השוק יכול לעזור לחברה לזכות גם במחזור המוצרים הבא.

 

מירון מציין את איזיצ’יפ כאחת מחברות הצמיחה ארוכות הטווח המועדפות עליו עם פונטנציאל צמיחה בשוק תעבורת ה IP והמשך זכיה בנתח שוק. מירון מאמין כי איזיצ’יפ אף יכולים להכפיל את רווחיותם פי 3-4 פעמים מ 2010 ועד 2015 בעזרת צמיחה של השוק לרמה של 450 מליון דולר וגידול בנתח השוק של החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש