קבוצת יעל חתמה בימים אלה על הסכם אסטרטגי עם חברת Edmond Document Solutions ההולנדית, המתמחה בפיתוח פתרונות טכנולוגיים לניהול ולעיבוד מסמכים בהיקפים גדולים לשם הפקת תוצרים בערוצים שונים.
במסגרת השותפות בין שתי החברות תשולב התוכנה של אדמונד ( (Eddoc Weaver , לניהול ועריכת מסמכים יחד עם מיגוון פתרונות התוכנה של יעל או עם כל תכנת CRM אחרת, שקיימת אצל הלקוחות. היתרון המשמעותי הינו שעל בסיס מידע אישי הקיים במערכות ניהול קשרי הלקוח, יותאם מידע ייעודי תפור ויצורף למסמכים היוצאים ללקוחות.
"השילוב בין פתרונות שתי החברות ייצר ערך עצום עבור לקוחות בתהליכי העבודה הארגוניים שלהם, בשילוב עם גמישות ואופטימיזציה של ניהול והמרת מסמכים" מוסרת יעל חסון מקבוצת יעל . "תהליכים משופרים אלה יאפשרו לארגונים הגדלת הכנסות באמצעות הרחבת שירותיהם ללקוחות וצמצום העלויות התפעוליות שלהם, הוצאות דיוור – חסכון בשליחת אינסרט וכמובן, חסכון בהוצאות IT".