הבורסה בת"א תפתח את יום המסחר החמישי לשבוע, על רקע הירידות המתמתנות בשעה זו באסיה וצפי לעליות קלות בפתיחה באירופה ו-וול סטריט לאחר הירידות אמש. השווקים נסחרים בשלילה אמש, לאחר שהובהר כי בן ברננקי לא מתכנן תוכנית רכישות נוספת והנפקת אג"ח בספרד לא צלחה.

 

 מניות סקטור הגז ימשיכו לרכז עניין, לאחר שרשמו אמש עליות לקראת פרסום מסקנות ועדת צמח, הוועדה הבינמשרדית לבחינת נושא משק הגז הטבעי בישראל ופיתוחו, היום. ההערכה היא כי הוועדה תאשר יצוא של גז טבעי.

 

נובה הכריזה אמש שלקוח Foundry מוביל בחר במערכות המדידה המשולבות שלה כמערכות המועדפות לייצור במגוון טכנולוגיות מתקדמות. זו הפעם הראשונה בה ישולבו מערכות מדידה משולבות בתהליך הייצור אצל לקוח Foundry זה.

 

בפסגות בסקירה מאמש, סבורים כי אלקו מתומחרת בחסר משמעותי הן ברמת הדיסקאונט הסחיר (41%) ובוודאי הכלכלי כאשר המימושים/התפתחויות באלקטרה נדל"ן ובאיירוול צפויים לתרום להרגעת החששות מהזרועות החלשות בחברה. ממליצים בקניה במחיר יעד של 43.3 ₪ הגבוה בכ-100% ממחיר השוק הבוקר.

 

לידר על מליסרון בסקירה מאמש: המיזוג הושלם- צפויה תשואת FFO מהגבוהות בענף; מעלים מחיר יעד ל- 82 ש”ח מ- 73 ₪. הגידול הצפוי ב- FFO הוא הסיפור המרכזי, כאשר בחישוב שמרני, עד תום השנה ה- FFO צפוי לעמוד על קצב שנתי של כ- 330 – 350 מיליון ₪.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש