חברת אינסוליין מדיקל מודיעה כי השלימה בהצלחה גיוס מיידי של כ – 5.2 מיליון שקלים במניות וסכום עתידי דומה במידה והאופציות שהוקצו במסגרת הצעת הזכויות ימומשו. שיעור ההשתתפות בהנפקה עמד על כ – 96.43%. כאשר למיטב ידיעת החברה, גם מחזיקי מניות גדולים בחברה מימשו את זכויותיהם.
לדברי רון נגר, מנכ"ל אינסוליין: "אני גאה על הבעת האמון באינסוליין אשר באה לידי ביטוי בגיוס שהשלמנו היום עם שיעור השתתפות גבוה מצד המשקיעים. מדובר בהבעת אמון מצד כל המשקיעים שלנו הן הפרטיים והן המוסדיים וחשוב לומר כי ההישג בולט על רקע מצב השווקים הפיננסים ורק מדגיש את אמון בעלי המניות שלנו בפוטנציאל הגדול באינסוליין. כעת נוכל להמשיך אל היעדים האסטרטגים אותם הצבנו לטובת החברה ובעלי המניות ונשאף להציג הישגים והתפתחויות עסקיות בשנה הקרובה" .
לאחרונה דיווחה החברה כי ניתוח תוצאות השלב הראשון של ניסוי הקליני ל- FDA שערכה החברה מצביע כי שימוש במכשיר ה - InsuPatch™ של אינסוליין השיג גידול בכמות האינסולין בדם לעומת כמות האינסולין ללא השימוש במוצר. התוצאה שהתקבלה הינה גבוהה מהיעד הנדרש בפרוטוקול הניסוי הקליני ל- FDA אשר דרש גידול של לפחות 10% כדי לעמוד ב- Primary Endpoint.
כמו כן, לאחרונה דיווחה החברה על מינוי דר’ אנדראס פוצנר למנהל הפעילות הרפואית באירופה וחתמה על הסכם עם מכוןIKFE לניסויים קליניים לצורך ביצוע ניסוי קליני להשגת שיפוי ביטוחי בגרמניה. יש לציין כי אינסוליין קיבלה מחברת Barmer, הנחשבת לאחד מהמבטחים הרפואיים הגדולים בגרמניה, אישור עקרוני למתן שיפוי ביטוחי למוצר ה- InsuPad™ של החברה.