חברת נייס  (NASDAQ:NICE) צפויה לדווח את תוצאות הרבעון הראשון מחר לפני פתיחת המסחר בניו-יורק ובבנק ההשקעות הקנדי RBC, שותפו האסטרטגי של תמיר פישמן בישראל, אופטימיים לקראת הדיווח.


ב-RBC שותפו האסטרטגי של תמיר פישמן מציינים כי שווקי היעד של נייס נמצאים במצב טוב שכן סביבת ההוצאות על טכנולוגיות מידע במרכזי שירות לקוחות השתפרה, הרגולציה במגזר הפיננסית מתהדקת ומתחדשת וכמו כן ההוצאות בתחום הבטחון (homeland security) ומעקב הווידאו נמשכות. לאור זאת, מאמינים האנליסטים דניאל מירון ותום ארליך, כי מנועי צמיחה  יציבים אלו יניבו תוצאות חזקות לנייס ב-2010 ו-2011, אשר יתורגמו לעלייה בשיעורי הרווחיות.


"סבב בדיקות אותו ערכנו בתעשייה תומך בתיזת ההשקעה החיובית שלנו על נייס. אנו מרגישים בנוח עם הערכות המספרים שלנו לרבעון הראשון, בו אנו חוזים הכנסות של 157$ מיליון ורווח למנייה של 0.36$, ואנו מאמינים כי נייס תעמוד ברף זה אם לא למעלה מכך", אומרים מירון וארליך.


ב-RBC חוזרים על דירוג תשואת יתר ומחיר יעד של 38$ למניית נייס ומאמינים כי היא מניית GARP איכותית ("צמיחה במחיר סביר" Growth At a Reasonable Price). ב-RBC מאמינים כי ביצועים טובים של נייס אל תוך המחצית השנייה של השנה יכולים להביא לעלייה במכפיל המוענק למניה, מרמת 12 על רווחי 2010 בנטרול המזומן ולכיוון מכפיל קבוצת הייחוס של כ-14.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש