פסגות: מחר תפרסם נייס  את דוחותיה לרבעון הראשון. התוצאות צפויות להצביע על צמיחה נאה בהכנסות וברווח. בעוד שהרבעון הראשון אשתקד עבר בצל משבר כלכלי מתרחב, עצירת תקציבים והתארכות תהליכי מכירה הרי שהרבעון הנוכחי הסתיים על רקע של התאוששות, צמיחה מהירה בקצב ההזמנות ואופטימיות ששידרה הנהלת החברה עם פרסום התוצאות השנתיות.



הרבעון הרביעי הסתיים בהערכה חיובית לחזרה לצמיחה שנתמכה בהזמנות שיא בצבר העולה על חצי שנת פעילות, חיזוק נתח שוק, עניין גובר , יחסBook to Bill העולה גבוה משמעותית מ 1 בפתרונות אנליטיים למוקדי השירות, בפתרונות למניעת הונאות פיננסיות במסגרת אקטימייז ובפתרונות לסקטור הביטחוני. הנימה החיובית תורגמה להערכות צמיחה חזקות לשנת 2010 בכלל כמו גם לרבעון הראשון.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש