רוכשי הדירות כבר לא יושבים על הגדר, לפחות לא בתל אביב. בשבוע האחרון נמכרו בפרויקט ME – פרויקט הפינוי בינוי הראשון של תל אביב המוקם בנווה שרת, 35 דירות בהיקף של 68 מיליון שקל. לפרויקט ששיווקו החל במבצע "פרי-סייל" לפני כמעט שנה, נתקבל בימים האחרונים היתר בניה והיזמים חנכו משרד מכירות בשטח.

 

לדברי יזמיות הפרויקט, חברות ש. מיכלסון ואשלי חברה לבניין הזינוק במכירות החל כאשר הרוכשים הפוטנציאליים ראו שהעבודות בשטח החלו. בין הדירות שנמכרו, דירת 5 חדרים גדולה ומרווחת בקומה 18 לכיוון הפארק - 123 מ"ר, במחיר 2,630,000 שקלים. דירת 4 חדרים בקומה 17 עם נוף פתוח - 97 מ"ר + מרפסת שמש 12 מ"ר, במחיר 2,075,000 שקלים ודירת 3 חדרים גדולה ומרווחת בקומה 9 - כ- 80 מ"ר + מרפסת שמש 13 מ"ר, במחיר 1,660,000 מיליון שקל.

 

מנתוני החברה עולה כי 50% מהרוכשים הינם משקיעים המתגוררים בשכונות הסמוכות, שיכון דן, צהלה ורמת החיל אשר רכשו דירות שישמשו בשלב מסוים את ילדיהם, השאר הינם בעיקר משפרי דיור וחלק קטן מהם, הינם זוגות צעירים.

 

אייל צבס, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי של החברות היזמיות ש.מיכלסון בע"מ ואשלי חב’ לבניה בע"מ, מוסר כי "זאת תקופה לא פשוטה בה הרבה אנשים מסתובבים בתחושת חוסר וודאות. אבל מיום השקת משרד המכירות, ביחד עם תחילת העבודות בשטח על ידי חברת דניה סיבוס, החלה תנועה ערה של לקוחות במשרד המכירות. רוב האנשים שהגיעו כבר הכירו את הפרויקט ורק המתינו לתחילת הבניה.

 

לדברי שמאי המקרקעין ארז כהן, "בתל אביב מתבצעות לא מעט עסקאות גם בתקופה הזאת, נכסים טובים לא יושבים על המדף. בשכונת נווה שרת ניתן למצוא נכסים ודירות במחירים אטרקטיביים יחסית לתל אביב. לדבריו, "נכסים חדשים שנמכרים במחירים של עד 2 מיליון שקל, יכולים בהחלט להתאים למשקיעים, בעיקר לנוכח העובדה שכמעט ואין היצע כזה של דירות חדשות בתל אביב. אני מעריך שמחירי הקרקעות בשכונה יעלו בשנים הקרובות, מכיוון שמדובר באזור זול יחסית לתל אביב ובוודאי לשכונות הסמוכות ולכן פוטנציאל ההשבחה גבוה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש