’כיל מוצרים תעשייתיים’ הודיעה היום על חתימת הסכם עם ענקית הכימיה DOW בדבר היתר לשימוש בפולימר החדש שפותח על ידי חברת בת שלה (Dow Global Technologies). הסכם זה מאפשר לכיל להשיק את FR122P- הדור הבא של מעכבי הבעירה. מדובר במעכב בעירה פולימרי, יעיל במיוחד וידידותי לסביבה, על בסיס ברום, המשמש לאפליקציות קצף לבידוד בתעשיית הבניין והבידוד הטרמי לבנייה.

 

’כיל מוצרים תעשייתיים’ החלה בתכנון מפעל בעל יכולת ייצור של כ-10,000 טון בשנה של מעכב הבעירה החדש, והיא צפויה לספק ללקוחותיה את המוצר החל מ-2014. השקעה זו, לצד ניסיונה הרב, מוניטין האיכות של מוצריה ויכולת השיווק הגלובלית שלה, יעמידו את כיל בעמדת הובלה של יצרניות הדור הבא של מעכבי הבעירה לתעשיית הבניין והבידוד הטרמי.

 

מעכב הבעירה FR122P ישמש תחליף למעכב הבעירה הנמצא כיום בשימוש בתעשיית הבידוד לבניה (סה"כ, כ- 30,000 טון בשנה) והוא מציע ללקוחות בטיחות מוגברת מאש לצד היותו ידידותי יותר לסביבה. במסגרת ייצור ניסיוני של מעכב הבעירה החדש, דיווחו לקוחות של ’כיל מוצרים תעשייתיים’ כי מעכב הבעירה FR122P מאפשר רמה גבוהה מאוד של בטיחות לקצף הבידוד וכי הוא ניתן לשימוש מיידי בתהליכי הייצור הקיימים.

 

אילן אלקן, סגן נשיא מעכבי בעירה בכיל מוצרים תעשייתיים, אמר: "כאחד הספקים המובילים בעולם של מעכבי בעירה, אנו גאים להשיק את הדור הבא של מעכב בעירה פולימרי, המיוצר בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר של קיימות, איכות, ביצוע ובטיחות. החברה החלה כבר בתכנון מתקן בעל יכולת יצור של כ- 10,000 טון בשנה. ההשקעה במתקן לייצור מעכב הבעירה החדשני מדגימה את נחישותנו להמשיך ולהוביל גם בייצור ומכירה של הדור הבא של מעכבי הבעירה ואת מחויבותנו לספק ללקוחותינו היצע רחב של מוצרים איכותיים העונים על צרכיהם בכל מקום וזמן". עוד הוסיף אלקן כי, "הדור הבא של מעכבי הבעירה יהיו יעילים יותר, בטוחים יותר וידידותיים יותר לסביבה. השקת מוצר מתקדם זה הוא רק אחד ממגוון המוצרים והפעילויות שכיל מפתחת, בהתאם לאסטרטגיית החברה ולמחויבותה לחדשנות, לקיימות ולאחריות סביבתית".

 

כיל בוחנת מספר מקומות אלטרנטיביים להקמת המפעל, בכלל זה מקומות בהם היא כבר מייצרת מעכבי בעירה, כולל ישראל והולנד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש