דב קוטלר<br>
דב קוטלר

דב קוטלר מנכ"ל ישראכרט אמר הבוקר (ג’), כי לאחר בדיקה שנערכה כל הלילה במטה קבוצת ישראכרט בתל אביב, הובהר כי מתוך 3.3 מליון כרטיסים נחשפו פרטיהם של כ- 6,600 כרטיסים אמיתיים של לקוחות החברה, כתוצאה מהפריצה לאתרי אינטרנט בישראל.

 

מניתוח הארוע עולה כי מספרם של כלל הכרטיסים של כל חברות האשראי בישראל שנחשפו הינו כ 14000 כרטיסים. מספר זה מצומצם ביותר ביחס ל 7 מליון כרטיסים פעילים בשוק הישראלי.

 

ישראכרט פעלה במהירות על פי נוהל שיגרתי וחסמה כרטיסים אלה לפעילות באינטרנט באופן מיידי על ידי מחלקת הבטחון. ללקוחות אלה יונפקו כרטיסים חדשים באופן מיידי. החברה תטפל כמובן בכל חשש לפגיעה או לנזק שיגרם ללקוחות שכרטיסיהם נחשפו, כפי שהיא עושה באופן שוטף.

 

דב קוטלר הוסיף כי החברה משקיעה רבות מדי שנה על מנת למנוע שימוש לרעה בכרטיסיה ותמשיך לעשות כך במלוא העצמה והדגיש כי לא תהייה פגיעה בלקוחות החברה ובמידה וייעשה שימוש לרעה - תפצה החברה את לקוחותיה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש