בטקס שנערך היום, ה’, במשרד התקשורת, במעמד הנהלות משרד התקשורת וקבוצת "גולן טלקום", העניק שר התקשורת משה כחלון רישיון מפעיל סלולארי נוסף לקבוצה. כזכור, החברה הפקידה ערבות בסך 360 מליון ₪ לקבלת הרישיון .
השר כחלון בירך את הנהלת הקבוצה ואמר כי הוא שמח על הענקת הרישיון לקבוצה בעלת אמביציות חזקות, וכי הוא בטוח שזו קבוצה שתחולל תחרות האמיתית אשר לה אנו ממתינים זמן רב. חשוב לנו שתתחילו לפעול מהר ככל שניתן, וכפי שהבנתי מהמודל העסקי שלכם, שמדגיש את המחיר הטוב והשירות, הצרכן ייצא נשכר מכניסתכם לתחרות, הוסיף השר.
מיכאל גולן מבעלי הקבוצה הודה לשר התקשורת ולהנהלת המשרד על סיועם לקבוצה, וציין כי כניסתם לשוק נבעה מהתחושה ששוק התקשורת עבר משלב הרעיונות לשלב מימוש המדיניות. ראינו שנכנסנו לתקופה שבה משרד התקשורת לקח את האחריות על המתרחש בענף התקשורת, צעד אחד קדימה. האג’נדה שלנו ברורה – מחיר טוב ושירות טוב לצרכן, סיימנו את פריסת המרכזיות ואנו נמצאים בשלב של בחירת שותפי ה- IT. גייסנו בארץ קאדר של אנשים מאוד רציניים בתחום ההנדסה והתכנות וזה מעניק לנו ביטחון שאנו בכיוון הנכון.