גבי סליגסון<br>
גבי סליגסון

 נובה מכשירי מדידה בע"מ (נאסד"ק: NVMI), ספקית פתרונות מטרולוגיה עצמאיים והמובילה בתחום פתרונות המטרולוגיה המשולבים עבור בקרת תהליכים בשוק המוליכים למחצה, הודיעה היום כי חבילת פתרונות המטרולוגיה נבחרה, על ידי לקוח Foundry מוביל באסיה, להוות קו בסיס לבקרת תהליך ה-CMP עבור טכנולוגיית השבבים המתקדמת ביותר.

 

נובה נבחרה לאחר הליך בחינה יסודי ומקיף שכלל בדיקת יכולת מדידהשל מאפייני התהליךהמאתגרים ביותר.

 

חבילת המוצרים שנבחרו כוללת את מכשירי המדידה האופטיים המתקדמים ביותר של נובה בתחום המדידה המשולבת והעצמאית. נובה מצפה לקבל הזמנות למספר רב של מערכות בטכנולוגיית ייצור זו, ברגע שהליך הפיתוח יסתיים והלקוח יעבור לייצורהמוני.

 

גבי זליגסון, נשיא ומנכ"ל נובה, אמר כי "אנו מרוצים מאוד מהמשך הבעת האמון שלקוחאסטרטגי זה רוכש לנובה, כספקית המועדפת לפתרונות מדידה אופטיים מזהמספר שנים ולאורך דורות טכנולוגיים רבים.נובה עמדה בהצלחה במבחן היכולת לספק חבילת מוצרים מובילי שוק, העומדים בדרישות הטכנולוגיה המתקדמות ביותר, אל מול מוצרים מתחרים.

 

"חברת נובה רואה בחיובאת היותה שותפה משמעותית שלחברות ה-foundryהמובילות בעולם עבור בקרת תהליכי הייצור המתקדמים ביותר.יכולתנו לעמוד בדרישות הטכנולוגיה המתקדמות ביותר, עם מכשירי המדידה המשולבים והעצמאיים שלנו, היא הוכחה ברורה לעליונות הטכנולוגית של מוצרינו".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש