מגלן טכנולוגיות הגנת מידע, המתמחה באבטחת מידע, לוחמת סייבר ומודיעין רשת, קיימה את כנס לוחמת המידע השני ברומא, איטליה. הכנס דן השנה במודיעין סייבר אסטרטגי וטקטי בזירה הביטחונית-צבאית, הממשלתית והמסחרית. בכנס נרשם מספר שיא של כ- 400 משתתפים.
מומחי לוחמת הסייבר של מגלן הישראלית, לה סניף באיטליה, יחד עם גורמים מהמערכת הביטחונית, הצבאית והמסחרית האיטלקית בשיתוף אנשי אקדמיה הציגו סוגיות ואתגרים בנושאים לוחמת סייבר התקפית והגנתית במרחב הצבאי, הבטחוני, המסחרי והכלכלי בפני מאות בכירים מהמערכת הצבאית והממשלתית באיטליה, חוקרים ואנשי אבטחת מידע מהחברות המובילות בעולם.
ההרצאה של שי בליצבלאו, מנכ"ל מגלן, עשתה כותרות רבות נוכח העובדה כי היא חשפה בפעם הראשונה נתון מבוסס מחקר בשיתוף עשרות חברות מסחריות שנמשך 3 שנים ובדק את ההפסד הכספי לכלכלת איטליה כתוצאה מהתקפות סייבר. מהמחקר עולה כי בכל שנה נגרם נזק של 150 מיליון יורו כתוצאה מריגול תעשייתי מבוסס לוחמת סייבר, נזקי התקפות ופגיעות במערכות מידע. ההרצאה השניה של מגלן הציגה סוגיות במבצעי מודיעין רשת החל מהפן המבצעי-התקפי, דרך אספקטים של ניהול ופיקוד על מבצעי סייבר וכלה בדילמות בבחירת כלי תקיפה והסכנות באם יחשפו.