התייחסות אמיר אדר, ממגדל שוקי הון לבזק: החברה תפרסם את תוצאותיה לרבעון הראשון לשנת 2010 ביום ג’ הקרוב ה- 04/05/10. התוצאות צפויות להיות טובות כשהחברה צפויה להערכתנו להציג רווח נקי של כ- 579 מיליון ₪.
בזק נייח – אנו צופים לשיפור קל בהכנסות וב- EBITDA. להערכתנו הכנסות הפעילות הקווית צפויות להסתכם בכ- 1,344 מיליון ₪ וה- EBITDA בכ- 658 ₪, שחיקת הקווים צפויה להימשך ולהסתכם בכ- 27 אלף. בתחום הפס הרחב אנו צופים להמשך צמיחה עם גידול של כ- 6,000 מנויים.
פלאפון – אנו צופים להמשך השיפור בתוצאות ומעריכים כי מפעילת הסלולר הוותיקה תציג צמיחה של כ- 9.8% בהכנסות לרמה של כ- 1,329 מיליון ₪. מבחינת נתונים תפעוליים, אנו מניחים גידול של כ- 25 אלף מנויים, עליה של כ- 1.5% ב- MOU ו- ARPU יעמוד על כ- 133 ש"ח. מבחינת ה- EBITDA אנו מצפים לכ- 467 מיליון ₪, המשקפים שיעור של כ- 35.1% מההכנסות.
yes - מומנטום גיוס המנויים צפוי להימשך ולהערכתנו תציג מפעילת הלוויין גיוס של כאלפיים מנויים, זאת לצד צמיחה של כ- 3% ב- ARPU יובילו לכך שהחברה תציג הכנסות של כ- 403 מיליון ₪ ו- EBITDA של כ- 126 מיליון ₪, כ- 31% מההכנסות.
בזק בינלאומי – אנו מצפים לתוצאות טובות המשקפות צמיחה של כ- 2% בהכנסות ו- EBITDA של כ- 90 מיליון ₪ המשקפים שיעור של כ- 27% מההכנסות.
המלצתם לחברה הנה החזק עם מחיר יעד של 9.6 ₪ .